• Ново
BTM Сгъваем ван за носене на ръка, Отделно Стоящи, Гуми е много голям диаметър, Миещи, максимална Товароносимост-220,5 кг (100 кг), който е Издръжлив, Преносим, Количка за н?
zoom_in

BTM Сгъваем ван за носене на ръка, Отделно Стоящи, Гуми е много голям диаметър, Миещи, максимална Товароносимост-220,5 кг (100 кг), който е Издръжлив, Преносим, Количка за носене, За улицата, За къмпинг, За покупки

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Отличен за най-различни случаи.Височината на дръжката може да се регулира в съответствие с ръста и предпочитанията на тези, които се ползват муле за пренасяне. 02 Внедорожная гума Широчина на гумата е 3.Използва широка гума с отлична устойчивост, която позволява безпроблемно да бъдат транспортирани голям брой предмети. 03 : Товароподемност 220,5 кг (100 кг); Перевозите много багаж, само веднъж!Ако отивате на пикник, на почивка, можете с комфорт да вземете със себе си туристическа екипировка и други неща.Предното колело може да се върти на 360 градуса, което ви позволява плавно да се промени посоката на движение.Можете да го сложи на място.9 инча (10 см) и са на около 2,6 пъти ширината на обикновени колички за пренасяне.След като дължината на дръжката се регулира, можете да я заключите на място.Предното колело може да се върти на 360 градуса, което ви позволява плавно да се промени посоката на движение.Капак и рамка е прикрепена към велкро, така че те могат да бъдат лесно отстранени, ако те испачкаются. ◆10 Подвижни капака може да се пере на ръка.Не е нужно да го носите много пъти, просто вземи го един път и започнете своя охолен живот в палатка, по-бързо! ◆04 Капака могат да бъдат отстранени, може да се пере на ръка.9 инча (10 см) и са на около 2,6 пъти ширината на обикновени колички за пренасяне.Отличен за най-различни случаи. Търговия на едро покупка 9.Пакетни калъф за съхранение, съответстващи на цвета, предпазва от прах и се очертава в по-компактен размер. За къмпинг и партита. За спортни дейности може да превозва едновременно множество позиции, като например обеди, маси и кърпи за почивка.Лесно да се съхранява.Това е много удобно за вас временно да се държи и да си пият и други елементи.Това е много полезно при походи към морето, тъй като му е трудно да го погребат в морето.Може да го почистват и перат, така че винаги можете да съдържа по-чисти и на открито.Може да го почистват и перат, така че винаги можете да съдържа по-чисти и на открито.Мрежест джоб за малки предмети отстрани от прибиращи се дръжки.Това е много удобно за вас временно да се държи и да си пият и други елементи.Можете да го сложи на място.В сгъваем дизайн с едно докосване, с лесен подтягиванием нагоре.Моля, имайте предвид, че замъкът е проектиран достатъчно здраво, за да се предотврати повреда, така че, моля, приложете много усилия, за да заключите бутона за заключване до края.Товароподемност е 220,5 кг (100 кг) и е с голямо товарно пространство, така че лесно можете да съхранявате вещи, като улични столове.01 Удобно за активна почивка.Височината на дръжката може да се регулира в съответствие с ръста и предпочитанията на тези, които се ползват муле за пренасяне.

Клиентите също го харесват..