• Ново
Комплект колела PROAIM Heavy Duty на 16 колела за количка с камера. Диаметър на закрепване - 12 мм, дължина на закрепване - 104 мм. за Директни Извити и колейных релси. Здрава кон?
zoom_in

Комплект колела PROAIM Heavy Duty на 16 колела за количка с камера. Диаметър на закрепване - 12 мм, дължина на закрепване - 104 мм. за Директни Извити и колейных релси. Здрава конструкция с полезен товар 500 кг /1100

BGN 197.87

Брой продукти
check Налично

Триъгълни релса от алуминиева сплав за по-добро сцепление с пистатаКолело тип скейтборд за работа по всеки стандарт количка.Верижни колела са оборудвани с лагери с точна печата на всяко колело и са изработени от висококачествен полиуретан (PU), тези колела са гладки, върху тях с течение на времето не се образуват плоски петна, което е характерно за повечето колела, подадени под налягане.Това е набор от 16 верижни колела премиум клас- по 4 колела в комплект от PROAIM.Това ви дава възможност за плавно преместване на количката както за пряк, така и за извити релси колички, осигуряване на сверхгладкие снимки.Бърз монтаж без използване на инструменти.Тези верижни колела могат да издържат на тегло до 500 кг / 1100 паунда при пълно натоварване на оборудването за стрелба.КАКВО има В КУТИЯТА 4 x верижни колела ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ - Колела изработени от полиуретан - Общото тегло на продукта : 5,36 кг / 11,8 кг.Осигурете движение без вибрации.

Клиентите също го харесват..