• Ново
4 бр. Безжични led Светлини за интериора на колата, 7 Цвята Осветление на Купето на Автомобила, Автомобилни Светлини Вътре в колата, USB Акумулаторна батерия Led нощна св?
zoom_in

4 бр. Безжични led Светлини за интериора на колата, 7 Цвята Осветление на Купето на Автомобила, Автомобилни Светлини Вътре в колата, USB Акумулаторна батерия Led нощна светлина за интериора

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

✔️ 7 цвята автомобилното осветление : led вътрешни автомобилни светлини представляват вградени 6 led топки RGB LED, които могат да се променят в 7 различни цвята с едно докосване, като бяло, червено, зелено, синьо, жълто, розово-лилаво, ледено синьо ✔️ 7 цвята автомобилното осветление : led вътрешни автомобилни светлини представляват вградени 6 led топки RGB LED, които могат да се променят в 7 различни цвята с едно докосване, като бяло, червено, зелено, синьо, жълто, розово-лилаво, ледено синьо.Цветовете са ярки, но не ослепляющие.Входно напрежение : 5 V. Време за зареждане : около 40 минути. Той също така е подходящ за нощни осветителни тела, осветителни тела за гардероб, лампи за четене, фенери за раници, поставете го някъде в стаята, да светне всяко тъмно място. ❤️ Широко приложение : led сензорни осветителни тела може да бъде монтирана в тъмни места, като например кутии за съхранение, подлакътници, ъгли на седалки и т. ?Аксесоари за преносимо осветление подобрява атмосферата, може да се използва като помощно осветление, атмосферния осветление.(Можете да прегледате видео уроци за използване на ефекта за картина). ?Аксесоари за преносимо осветление подобрява атмосферата, може да се използва като помощно осветление, атмосферния осветление. Всяко тъмно място, могат да бъдат осветени им.Това е вътрешно осветление на автомобила може да реши напълно слабото осветление в колата и липсата на източник на светлина в мъртво ъгъл.Живот на батерията : зареждане на повече от 500 пъти, 30000 часа.

Клиентите също го харесват..