• Ново
AMEXMART 16 Инча LED Лампа За Ремарке 11 Led Червен Спирачка За Ремарке, Задните Светлини 2 бр. Ходова Странична, Стоп-Сигнал на Задните Светлини Ленти Поворотников за Камион?
zoom_in

AMEXMART 16 Инча LED Лампа За Ремарке 11 Led Червен Спирачка За Ремарке, Задните Светлини 2 бр. Ходова Странична, Стоп-Сигнал на Задните Светлини Ленти Поворотников за Камиони

BGN 7.48

Брой продукти
check Налично

Нашата страст към усовершенствованному дизайн на детайли и удовлетворяване на нуждите на клиента ще бъде по източник на енергия, който ще ни напред 【Широко приложение】Тази група спирачни на задните светлини е идеално за повечето тежки камиони 12, полуремаркета, товарни ремаркета, стаи ремаркета, туристически ремаркета, ремаркета за превоз на коне, кемперов на колела и т.Благодарение на функциите на маркер, странично показалеца, габаритного светлина, стоп-сигнал, указател на завоя, задните фенер и стоп-сигнал, той може да отговори на вашите различни нужди.Водоустойчив IP67, не се безпокойте за контакт с вода и може да се използва при всякакви тежки условия. висококачествени светодиоди стартират ярка червена светлина, за да се гарантира вашата сигурност на нощта.Отговарят на различни нужди - страничната габаритный фенер, ръчната лампа, стоп-сигнал, указател на завоя, задна светлина и стоп-сигнал.【Многократно използване на】 Всеки панел заден фенер е снабден с 11 висококачествени led диодами за максимална видимост.Мултифункционалност.Бяла тел - Заземяване (отрицателен). Всеки панел на задната лампа е с 11 бр.Висока водоустойчивост - не се притеснявайте за дъждовни дни, метелях и пясъчни бурях и карам колата безопасно. Ефективна запечатване.Той може да бъде монтиран под няколко ъгъла, като хоризонтален, вертикален или наклонен.Висококачествен led. 50% ниска яркост - се използва като задна / водещият на светлината.Преобразуя нашата кола, добавяне на функции и индивидуалност по време на движение, ще се правят шофирането по-забавно.Червен кабел - 100% висока яркост, се използва като сигнал за спиране /изключване / на завоя. 【Лесна инсталация】 11 led червени спирачни на задните светлини на ремаркето са 2 съществуващите дупки за винтове за преминаване на задна кабели, просто фиксирайте двата края два винта. Компанията Amexmart е роден от стремежа да се подобри качеството на шофиране. 100% висока яркост - се използва като сигнал за спиране/изключване / на завоя.

Клиентите също го харесват..