• Ново
HOROW Разтегателен кабинет за боклук или кошница за дрехи-Станция за рециклиране на отпадъци в дървен шкаф за съхранение на отпадъци, с чекмедже, за съхранение на хра?
zoom_in

HOROW Разтегателен кабинет за боклук или кошница за дрехи-Станция за рециклиране на отпадъци в дървен шкаф за съхранение на отпадъци, с чекмедже, за съхранение на храни за домашни любимци, Кухня / Пералня, 10 Галона

BGN 70.00

Брой продукти
check Налично

Висококачествено дърво 4 : Голямо пространство, общият размер : 20x13x36 инча, най-голямото кошче за боклук с капацитет по-малко от 10 литра, това е достатъчно, за да побере 35 килограма боклук.Стабилно настаняване без разклащане. 3 : В выдвижном кутия се използва висококачествена употреба, която може плавно да предложи., като осигурява достатъчно място за съхранение в ежедневието си. 6 : Наклонен кутия за съхранение и подходяща за съхранение на мръсни дрехи, на кучешка храна и кутии за рециклиране.35,8x19,3x13 виж Подходящ за боклук резервоарите за течно гориво с капацитет 10 литра. 5 : Скрит дизайн, никой не може да познае, че вътре!Да приведеш в ред мръсната семейство.Красив и с дизайн на външния вид.Той е подходящ за скриване на пакети за боклук, ножове, прибори, кърпи и т.В същото време това може да се предотврати изхвърлянето на отпадъците, и палави домашни любимци нищо не могат да направят.Ако искате да кофа за боклук в гардероба е хубава и може пълноценно използване на пространството, което не трябва да липсва на нашите продукти. 2 : Този кабинет е затворена конструкция, която може да скрие боклук и блокиране на неприятна миризма за осигуряване на хигиена и чистота кухня.

Клиентите също го харесват..