• Ново
Индустриална Озоновая машина, 20000 мг/ ч, Озоновая Машина за премахване на миризмата, Дезодоратор за по-голямо пространство, 2 синхронизацията и дръжка за носене, Маз?
zoom_in

Индустриална Озоновая машина, 20000 мг/ ч, Озоновая Машина за премахване на миризмата, Дезодоратор за по-голямо пространство, 2 синхронизацията и дръжка за носене, Мазе, Склад или фабрика

BGN 58.66

Брой продукти
check Налично

[Два режима на синхронизация] : непрекъснат режим на работа и 1-60 минути по всяко време, може да се адаптира за използване в повечето места; Удобна дръжка за носене дава възможност за лесно преместване на колата си на друго място[За почистване на големи помещения] : Тези високопроизводителни промишлени озоновые инсталация произвеждат 20000 мг озон на час и притежават достатъчно капацитет, за почистване и ароматизация на помещения с площ от 3200 кв. [Сценарий за използване] : Основни сценарии на използване на промишлено озоновия апарат 20000 мг : мазе, склад, фабрика, гараж, офис, ресторант, бар, магазин (препоръчва се да изчакате, докато озонът ще се разсее, преди да влезе в помещението, време е около 30-60 минути). [Трайност] : Ние използваме висококачествени суровини и детайли за производство на озоновой машини, и ние прекарваме по-строги тестове озоновой машини в различни сценарии на работа, така че няма нужда да се притеснявате за качеството на продукта; ние осигуряваме гаранция на продукта за срок от 1 година. [Ефект е очевиден] : благодарение на силен окисляющим свойства на озона, той може лесно да се премахне миризмата на дим в бара, мухлясал миризма в мазето или други специфични миризми в дома.

Клиентите също го харесват..