• Ново
Здрав кутии за обувки от прозрачна пластмаса, Обновен е Органайзер за съхранение на штабелируемой обувки в 6 опаковки със сгъваеми предна част за мъжките/женските ?
zoom_in

Здрав кутии за обувки от прозрачна пластмаса, Обновен е Органайзер за съхранение на штабелируемой обувки в 6 опаковки със сгъваеми предна част за мъжките/женските маратонки, с дисплей токчета, подходящ за размера на

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

?Прозрачни и здрави : Нашите купищата са изработени от висококачествен полипропилен и PS пластмаса, която има солидна структура и не е специфична миризма ? Мултифункционален съхранение : Нашата кутия за обувки, подходящи за съхранение на обувки, дрехи, чорапи, шапки, бельо, сутиен, шалове, неща за новородени и аксесоари.? Голям размер : Размери на откъснат лист за обувки съставляват 13,4 "x10,7"x7,5", че е подходящ за повечето мъжки и женски обувки до 13 размер. ?Штабелируемый органайзер за обувки : Можете да свържете кутии за обувки кутии с помощта на прост дизайн за заключване.Да се съхранява всичко, което искате.Прозрачен корпус ви позволява да сложите обувки "парадират", а не просто показване на ток.Запазва обувките чисти, лесно се облича и е отстранена благодарение на магнитната врата.И можете да спестите място, внимателно поставяйки кутията.Входна задвижваната кристално чиста. ? Лекотата на монтажа : Всеки може да коригира този органайзер за обувки кутии с ясни инструкции, инструменти не е необходимо, просто инсталирайте подробности за място и натиснете.

Клиентите също го харесват..