• Ново
Кутии за съхранение на обувки в 4 опаковки, Прозрачни Пластмасови Штабелируемая Кутия за обувки с капаци, Прибиращи Контейнери за съхранение на обувки с Предно отв?
zoom_in

Кутии за съхранение на обувки в 4 опаковки, Прозрачни Пластмасови Штабелируемая Кутия за обувки с капаци, Прибиращи Контейнери за съхранение на обувки с Предно отваряне, съхранение и демонстрация на Обувки, Сив

BGN 75.99

Брой продукти
check Налично

Тези штабелируемые кутии за съхранение са идеални за организацията на по-малки елементи дневния търсене, те са лесни за намиране, без да отваряте 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : Ние обещаваме да ви предоставят качествени продукти, както и подробни предварителна продажба на консултация и сервизно обслужване, за да се гарантира вашето удовлетворение!. всеки калъф за обувки могат да бъдат свързани заедно. Поради ръчно измерване, моля, допуска се отклонение на 1-10 мм 2.ЗДРАВ И штабелируемый : нашият джоб за маратонки лесно става с помощта на прост дизайн за заключване. Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, моля, не се колебайте да пишете електронното писмо, за да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ : Материал shoebox лесно почистване, и за възстановяване на блясък необходима е само влажна кърпа. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Прозрачен ДИЗАЙН на ДИСПЛЕЯ : Можете не само да показва и организиране на любимите си обувки и с помощта на прозрачни кутии за гледане.Прозрачен ДИЗАЙН на ДИСПЛЕЯ : Можете не само да показва и организиране на любимите си обувки и с помощта на прозрачни кутии за гледане.Удобно, за да а обувките скоростна свободно накладывалась един на друг, да не се допуска неговото падане при накланяне.Подвижни и штабелируемые пластмасови кутии за обувки не само ще ви помогне да подредите вашите обувки, но и ще ви позволи да с на пръв поглед избирате коя от тях да се носят и лесно да я вземе в ръцете си. * 17,5 см / 13 см * 10,4 инча * 6,9 инча Тегло : 0,83 кг Списък на продуктите : 1 х пластмасова кутия за обувки Забележки : 1. 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ : Ние обещаваме да ви предоставят качествени продукти, както и подробни предварителна продажба на консултация и сервизно обслужване, за да се гарантира вашето удовлетворение!.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Тези штабелируемые кутии за съхранение са идеални за организацията на по-малки елементи дневния търсене, те са лесни за намиране, без да отваряте, както и да се използват за съхранение на шалове, книги, играчки и игри.

Клиентите също го харесват..