• Ново
Шкаф за съхранение на обувки DEPILA, 6 Опаковки Штабелируемых Контейнери За съхранение на Обувки Кутии, Органайзер За Съхранение, Стойка За Обувки, за Съхранение на Об?
zoom_in

Шкаф за съхранение на обувки DEPILA, 6 Опаковки Штабелируемых Контейнери За съхранение на Обувки Кутии, Органайзер За Съхранение, Стойка За Обувки, за Съхранение на Обувки, Органайзер за обувки, купищата с Врати за

BGN 42.77

Брой продукти
check Налично

Функция : 1: Штабелируемая, устойчива и нескользящая многослойна пластмасова конструкция дава възможност за лесно полагане, благодарение на подвижна модулна конструкция 2: Дизайн с прозрачна врата на капака позволява лесно идентифициране на съдържанието вътре за по-добра организацияТези сгъваеми кутии за съхранение Уместятся във всеки ъгъл на вашата спалня, хол, баня, кухня, детска и т. [Съхранявайте нещо] Нещо повече от Просто Място за съхранение на маратонки Или Органайзер за обувки в гардероба. * 24 cm * 15 см Цвят : тъмно сив Внимание : 1. [Съхранявайте нещо] Нещо повече от Просто Място за съхранение на маратонки Или Органайзер за обувки в гардероба. [Напълно прозрачен дисплей на 360 °] Напълно прозрачна конструкция кутия за съхранение на обувки улеснява намирането на обувки от пръв поглед. Трябва да инсталирате кутия за обувки. Преди покупка, моля, потвърдете, размер и не забравяйте, че обувките се в кутия за обувки.Информация за продукта: Категория на продукта : кутия за обувки Характеристики на продукта : сгъваема, функцията на капаци : пылезащитная Място на получаване : на автомобил, хол, спалня, кабинет, градина, ресторант, кухня, баня, бюро, баня, балкон, переноска, пералня, килер, дрешник, оборот и работа с Област на приложение : обувки, боклук Спецификация : 33,5 см. [Безопасно и спестява място] Тези контейнери за съхранение на обувки кутии може да штабелировать, което улеснява организация и съхранение на обувките, Това ви дава спретнато и чисто органайзер за обувките си; Всяка кутия има по-гладки ръбове, за да се предотврати повреда или надраскване.[Вдигнете своя полагане на обувки на ново ниво] любимите Си обувки събира прах?Дойде време да се Сдобият с в Свои ръце Нашите Штабелируемые Контейнери за обувки!С обувки с Размер до 13 инча токчета, балет апартаменти, Маратонки, Чехли, сандали, обувки на танкетке и др. [Штабелируемый и здрав] Той е проектиран с плътни канали за полагане в долната част, което улеснява връзката контейнери за обувки кутии Помежду си, а също така създава Многопластова конструкция, подобна стабилна и солидна, като шкафове за обувки.БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ НАС!. [Безопасно и спестява място] Тези контейнери за съхранение на обувки кутии може да штабелировать, което улеснява организация и съхранение на обувките, Това ви дава спретнато и чисто органайзер за обувките си; Всяка кутия има по-гладки ръбове, за да се предотврати повреда или надраскване.Материал кутии за штабелируемых контейнери за маратонки от прозрачна пластмаса Изработен от устойчив висококачествена пластмаса, рамка, която рамка калъф за обувки Дебела и твърда.

33.5cm*24cm*15cm:
Color:
Deep Space Gray
ATTENTION:
1. The shoe box needs to be installed.:
2. Before purchasing, please confirm the size and make sure your shoes can fit into the shoe box.:
THANK YOU FOR CHOOSING US! :

Клиентите също го харесват..