• Ново
DBYLXMN Кошница за Съхранение на Венци с Капаци Прозрачен Органайзер за Обувки Пластмасова Сгъваема Штабелируемая Кутия За Съхранение на Обувки 2 бр. Почистване и Орг?
zoom_in

DBYLXMN Кошница за Съхранение на Венци с Капаци Прозрачен Органайзер за Обувки Пластмасова Сгъваема Штабелируемая Кутия За Съхранение на Обувки 2 бр. Почистване и Организаторите на Чанта За Багаж с Цип

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Материал : Пластмасови Прозрачни чанти за движение, Големите Чанти за съхранение, Контейнери за спални, Преносим чанта, стойка за пуловери, за кабинет, за съхранение на дрехи, Чанта за багаж с цип, за организация, Контейнери за организациятаКутии за съхранение на венци с капаци, Органайзер, Прозрачни обувки, Пластмасова сгъваема штабелируемая кутия за съхранение на обувки, 2 бр. И с високо качество., чанта за багаж с цип, Организаторите и високо качествостиль : модерен Материал : пластик2х Кутия за съхранение на обувки, Характеристика : Сгъваема, чорапи размер : S 21,5 X12 X31 см/8,5 X4,7 X12,2".Характеристика : Сгъваем, Зареден. Размер : S 21,5 X12 X31 см/8,5 X4,7 X12,2 ".

Клиентите също го харесват..