• Ново
Zerodeko 6 бр. кутия За съхранение на обувки в Коридора от Прозрачна и Бяла Пластмаса, Штабелируемая Дамски Обувки, Розово + бяло Капак, Розови Контейнери, Контейнер за О?
zoom_in

Zerodeko 6 бр. кутия За съхранение на обувки в Коридора от Прозрачна и Бяла Пластмаса, Штабелируемая Дамски Обувки, Розово + бяло Капак, Розови Контейнери, Контейнер за Обувки, Дебели Притежателя, Калъф, Органайзер,

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

А обувките КУТИЯ ТИП МИДА - купищата с прозрачен дизайн, лесно можете да намерите на своите обувки, без да го отварятеСписък на пакетите 6 x Кутия за обувки Характеристики - Цвят : розов и бял штабелируемые кутии.КУТИЯ ЗА ОБУВКИ, Кутии за обувки също са добри за гардероба, чекмеджета, рафтове за съхранение на малки предмети. обновете прозрачни кутии за обувки, кутии за съхранение на обувки можете да штабелировать, обувные рафтове за шкафове, закачалка за дрехи, за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, шкаф за съхранение или където пожелаете.КУТИЯ ЗА ОБУВКИ, Кутии за обувки също са добри за гардероба, чекмеджета, рафтове за съхранение на малки предмети. - материалът, от който могат да се използват кутии за обувки за бягане.ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КУБЧЕТА ЗА ОБУВКИ - материал, който може да се използва.Прозрачни кутии за обувки Добра обувки ще ви отведе в добри места, и вие заслужавате това е възможно.КУТИЯ ЗА обувки, тип МИДА-Кутии за обувки с прозрачен дизайн, лесно можете да намерите на своите обувки, без да го отваряте. - Ясен прозрачен дизайн, лесно можете да разберете своите обувки, без да отваряте пластмасови кутии за показване. ЧЕКМЕДЖЕТА - Осигуряват реда в домовете, кухни и офиси.КОНТЕЙНЕР ЗА обувки -прозрачен дизайн, лесно можете да намерите на своите обувки, без да отваряте го.

Клиентите също го харесват..