• Ново
DEPILA Нов Прозрачен 1-12 бр. Комплект кутии за обувки, Сгъваема Пластмасова Прозрачна врата, Органайзер за домашен кабинет, Калъф, Рафтове за обувки на едро (Цвят: 12 бр. р
zoom_in

DEPILA Нов Прозрачен 1-12 бр. Комплект кутии за обувки, Сгъваема Пластмасова Прозрачна врата, Органайзер за домашен кабинет, Калъф, Рафтове за обувки на едро (Цвят: 12 бр. размер: 33X24 см x 14 см)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Държава, както е посочено друго Материала е с добро качество : Изработен е от висококачествена пластмаса полипропилен, материала е с добро качество осигурява дълъг живот. Лесна употреба : Благодарение на дизайна с защелкивающейся закопчалка можете да съберете кутия за съхранение на обувки заедно. Дишане : Вентилация осигурява циркулация на въздуха и предотвратява появата на миризма, дишащи контейнери за обувки остават пресни. Штабелируемый : Штабелируемый дизайн помага максимално да се увеличи вашето пространство. Штабелируемый : Штабелируемый дизайн помага максимално пространството 2.Лесна употреба : Благодарение на дизайна с защелкивающейся закопчалка можете да съберете кутия за съхранение обуви4. Дишане : Вентилация осигурява циркулация на въздуха и предотвратява появата на миризма, дишащи контейнери за обувки остават свежи 3.Материала е с добро качество : Изработен е от висококачествена пластмаса полипропилен, материала е с добро качество осигурява дълъг живот.Размер депилация : 31*21*12 см/33*23* 14 смЦвет : бял Материал : полипропилен Опаковка включва : 1/6 x кутия за обувки Характеристики : ** Предназначение : Подходящ за съхранение на обувки до 40 размер/, Подходящ за съхранение на обувки до 44 размер на ** Практично и удобно : да не се допуска попадане на прах в обувките и внимателно организирайте си с помощта на штабелируемого кутия за съхранение на обувки кутии** Прозрачен дизайн на предната част : Прозрачен дизайн на предната част ви позволява веднага да намерите обувки, без да отваряте, входната врата може лесно да се отвори и да се премахне.

Клиентите също го харесват..