• Ново
Cabilock 6 бр. Кутия с Чекмеджета за съхранение на Дрехи, Прозрачни Кутии за Обувки Контейнер за Обувки Контейнер За Обувки, Чанта За съхранение на Дрехи Кутия За Играчк?
zoom_in

Cabilock 6 бр. Кутия с Чекмеджета за съхранение на Дрехи, Прозрачни Кутии за Обувки Контейнер за Обувки Контейнер За Обувки, Чанта За съхранение на Дрехи Кутия За Играчки Органайзер Кутия за съхранение на Обувки Здрава

BGN 10.66

Брой продукти
check Налично

прозрачна кутия-органайзер Нашата кутия за съхранение на обувки - това е задължително органайзер в гардероба, за да си обувки изглеждаше така, както тогава, когато за първи път в нея се влюбваКУБ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ОБУВКИ - Произведен от материал, утолщенного и трайно. ШТАБЕЛИРУЕМАЯ РАФТ ЗА ОБУВКИ - Прозрачна задвижваната, можете лесно да намерите своите обувки, без да го отваряте. - Материал : Пластмаса здрава кутия за обувки - Размер : органайзер за играчки About31x21x12cm - Штабелируемый дизайн, шкафове, шкаф за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, шкаф за съхранение или където и да сте поискали пластмасов шкаф за съхранение. - Също и на организаторите за шкафове и съхранение, шкафове за съхранение, органайзер за рафтове за съхранение на малки предмети, органайзер за кутии за обувки.Информация за стоки Кутии-организаторите за обувки Добра обувки ще ви отведе в добри места, и вие заслужавате всичко е възможно. - Цвят : както е показано на фигура шкаф за обувки в коридора - Прозрачна задвижваната, можете лесно да намерите своите обувки, без да се отваря чекмеджето за съхранение на обувки. кутия за съхранение на дрехи Кутия за съхранение на обувки можете да штабелировать, обувные рафтове за шкафове, закачалка за дрехи, за обувки в коридора, под закачалка за дрехи, легло, шкаф за съхранение или където желаете.

Клиентите също го харесват..