• Ново
COLLBATH 8 бр Флип-Кутия За съхранение на Обувки Кутии-Организаторите за обувки Прозрачна Кутия-Органайзер Прозрачни Кутии За Обувки Притежателя на Контейнера За Обув?
zoom_in

COLLBATH 8 бр Флип-Кутия За съхранение на Обувки Кутии-Организаторите за обувки Прозрачна Кутия-Органайзер Прозрачни Кутии За Обувки Притежателя на Контейнера За Обувки Пластмасова Кутия За Обувки Кутия За съхранение

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

нКУТИЯ ЗА ОБУВКИ - лек и лесно сгъване.ПРОЗРАЧЕН КАЛЪФ за ОБУВКИ - идеален за малки помещения, стаи в общежитието, шкафове и т. -Материал : полипропилен штабелируемые кутии за съхранение на обувки - Това е штабелируемый, който ще ви спести пространство, организира вашият дом Штабелируемая кутия за обувки. Штабелируемый контейнер за обувки. ПРОЗРАЧЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ОБУВКИ - можете да штабелировать, което ще ви спести пространство и упорядочит вашия дом. / 12,58 X8,45 X4 Штабелируемый органайзер за обувки. СГЪВАЕМА КУТИЯ ЗА ОБУВКИ - Тези кутии ще ви помогне лесно да намерите своя обувки и ще спестите време. штабелируемые кутии за съхранение на обувки В тях също могат да се съхраняват и други продукти, като колани, шалове, чорапи, козметика и модни аксесоари. ПРОЗРАЧЕН КОНТЕЙНЕР ЗА ОБУВКИ - можете да штабелировать, което ще ви спести пространство и упорядочит вашия дом.КАЛЪФ ЗА ОБУВКИ - Тези купищата са напълно прозрачна вратата, която ви позволява лесно да разглеждате обувки вътре.Информация за стоки, Кутия за съхранение на обувки в събирането на Прозрачна конструкция позволява лесно идентифициране на съдържанието вътре. - за малки помещения, стаи в общежитието, шкафове и т.Калъф за съхранение на обувки Кутия за съхранение на обувки можете да штабелировать. - Я материал-пластмаса материал за защита на околната среда, подсилен дизайн на корпуса, дебел и здрав прозрачен калъф за обувки с носеща способност.

Клиентите също го харесват..