• Ново
Водоустойчив Сгъваема Кутия за обувки ZRSJ, Кутия за съхранение на обувки във формата на мида, Сгъваема Пластмасова Прозрачна Кутия, Штабелируемая Сгъваема Кутия за
zoom_in

Водоустойчив Сгъваема Кутия за обувки ZRSJ, Кутия за съхранение на обувки във формата на мида, Сгъваема Пластмасова Прозрачна Кутия, Штабелируемая Сгъваема Кутия за семейна съхранение (Цвят: бял, размер: B)

BGN 46.84

Брой продукти
check Налично

Използването на сцена : използва се в хола, спалнята, офиса, верандата, офиса и други сцени, стил е прост и щедър, и можете да смесвате и съчетавате с различни стилове къщиТези кутии са напълно прозрачни врати и стени, което улеснява преглед на съдържанието.Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика в 0,5-1 инч (1 инч = 2,54 см) поради разлика в екраните на компютрите на действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението в списъка.Благодаря ви за вашето разбиране.Повдигане на обувки, той също я поддържа. параметри : Тип : кутия за обувки Характеристики : защита на околната среда, сгъване, за съхранение на инвентара Стил : модерни Размери : 32x12,5x21,5 см (за жените), 33x14x23 см (за мъжете)Заявление за : високи токчета, кожени обувки, спортни обувки, чехли и т. Мултифункционален, може да се използва за различни цели е направена от висококачествени материали, безвреден за околната среда и може да се използва в продължение на дълго време.Ние предлагаме два различни цвята : бяло и черно.● Лесен за почистване и монтаж. ● Мултифункционалност : рафт за обувки могат да се съхраняват не само обувки, но и дрехи, аксесоари, играчки и т.Можете да вадя обувки, без повдигане на капака.Можете да поддържате дома си в ред.Изберете този, който ви харесва, за да направи живота си по-светло. ● Организиране на обувки и спестете повече място. ● Усещане за комфорт : Тази кутия за съхранение е оборудван с елегантни панели, които са лесни, но по този начин създават своя уют и комфортна атмосфера, която може умело да съчетаете с другите мебели. Място на съхранение : баня, дрешник, килер, спалня, легло, балкон забележка : Ние предоставяме ясни снимки, и ако е възможно, прекарваме измерване.

Type:
shoe box
Features:
environmental protection, folding, inventory
Style:
modern
Size:
32 x 12.5 x 21.5cm (women), 33 x 14 x 23cm (men)
Application:
high heels, leather shoes, sports shoes, slippers, etc.
Storage scene:
bathroom, wardrobe, storage room, bedroom, bed, balcony
note:
We provide clear pictures and make measurements where possible. Please check as much as possible to ensure that it meets your needs.:
Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-1 inch (1 inch = 2.54cm):
Due to the difference of computer screens, the actual item color may be slightly different from the list image. Thank you for your understanding.:
Scene usage:
used in living room, bedroom, study, porch, office and other scenes, the style is simple and generous, and can be mixed and matched with different home styles.

Клиентите също го харесват..