• Ново
Потребителска кутия за съхранение, пластмасов окачен кутия за съхранение на обувки с голям капацитет, със скрито закопчаване и прозрачен горния прозорец, дизайн н?
zoom_in

Потребителска кутия за съхранение, пластмасов окачен кутия за съхранение на обувки с голям капацитет, със скрито закопчаване и прозрачен горния прозорец, дизайн на слота за карта с памет, штабелируемая а обувките кутия

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

* Име : Кутия за съхранение на обувки * Материал : PP * цвят : бял * Тегло : 200 g * Размер : 23,5 * 34,6 * 14 см / 9 ● Носещи ленти, разположени научно и рационално, осигуряват дълготрайно съхранение, без деформация, външна матирани текстура, не се плъзгат и са устойчиви на надраскване, дизайн на горния капак на гнездо на кутията, дизайн възглавница на височина на дъното на кутията, многократна полагане, разумното използване на вертикално пространство, удебеляване. ● Прозрачен дизайн, ясна класификация, лесен за избора, очите могат да бъдат задържани на цели, може да потвърди, без да се отваря кутията за обувки, бял прозрачен и ясно, подходящи за различни стилове на дома.Той е изработен от антистатични материали и не е склонен към неговото натрупване на прах. ● Научен и интелигентен дизайн и голям капацитет.● Изработен от подбрани екологично чисти полипропиленови материали.Тя е здрава и трудно се поддава на остаряване.5 инча * съдържа : 3 * Кутия за съхранение на обувки.Измиване с вода безопасно и вкус. ● 100% ангажимент да ви предостави първокласен скорост при условие за осигуряване на качеството, стремеж към съвършенство, можете да бъдете сигурни, че ние усърдно работим, спазваме днешното качество, утре на пазара, добре осигуряваме на вас и мен, надявам се, че качеството ми на продуктите и качество на обслужване ще бъдат с вас по всяко време.В допълнение към обувки, детски играчки, дребни домакински уреди, дрехи и други предмети от първа необходимост също може леко да поставите на верандите, столешницах шкафове, тумбочках, повдигащи кутии и други места за по-добро използване на пространството. * съвет : Размери измерени ръчно с грешка от 0,1 до 0,3 инча.В допълнение към обувки, детски играчки, дребни домакински уреди, дрехи и други предмети от първа необходимост също може леко да поставите на верандите, столешницах шкафове, тумбочках, повдигащи кутии и други места за по-добро използване на пространството.Тя заземленная, гладка, естествено, не травмирует ръце, дишаща и влага, не е лесно да отделя неприятна миризма.Моля, обърнете се към самия продукт, благодаря ви за вашето разбиране. ● Научен и интелигентен дизайн и голям капацитет. ● Изработен от подбрани екологично чисти полипропиленови материали.

Клиентите също го харесват..