• Ново
ULTECHNOVO Титуляр за Поставка на тръби 2 БР Стойка за Пробирок Пластмасова Стойка За Пробирок Центрифужная Стойка За Пробирок Органайзер За Пробирок 50 Слотове 18 мм Ско?
zoom_in

ULTECHNOVO Титуляр за Поставка на тръби 2 БР Стойка за Пробирок Пластмасова Стойка За Пробирок Центрифужная Стойка За Пробирок Органайзер За Пробирок 50 Слотове 18 мм Скоба За Рафтове

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

- удобно да се вгради и екстракт от епруветка.Съдържание на пакета 2 x поставка за пробирок Характеристики, идеален за много приложения, от лабораторни тестове до обслужване на храни и напитки. / 9,63 X4,91 X1,85 инча Подходящ диаметър на тръбата : 18 мм Информация за стоки търсите професионална, достъпна багажник за пробирок?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата стойка за пробирок трябва да отговарят на вашите нужди. - Всеки детайл е внимателно обработени, така че да почувствате висока издръжливост и практичност.Стойка за лабораторни пробирок - Стойка за пробирок има достатъчно голям капацитет и може едновременно да се съхранява 50 пробирок, което е много удобно.Органайзер за пробирок - идеален за много приложения, от лабораторни тестове до обслужване на храни и напитки.Подходящ за пробирок ширина 18 мм. - Размер : 24,50 X12,50 X4,70 см. Стойка за центрифужных пробирок - изработени по професионална технология, която осигурява продължителна работа на продукта. един от най-добрите варианти за вас. - Материал : PP - Стойка за пробирок има достатъчно голям капацитет и може да съхранява едновременно на 50 пробирок, което е много удобно.

Клиентите също го харесват..