• Ново
iplusmile 4 бр. Кутия за центрифужных Пробирок Титуляр за съхранение на Центрифужных Пробирок Рафтове За съхранение на Пробирок Лабораторен Титуляр за Центрифужных Пр?
zoom_in

iplusmile 4 бр. Кутия за центрифужных Пробирок Титуляр за съхранение на Центрифужных Пробирок Рафтове За съхранение на Пробирок Лабораторен Титуляр за Центрифужных Пробирок Скоба За Пробирок Син Многоцелеви Пластмасови

BGN 36.54

Брой продукти
check Налично

Размер : 14,50 X14,50 X5,50 см/5,70 X5,70 X2 стойка за лабораторни центрифужных пробирокПоставка за лабораторна центрифужной епруветки : Лесно е запознат и се определя, удобен за переноске, ви осигурява по-голяма гъвкавост. - Забележка : подходяща за центрифужной епруветки с обем 0,5 мл, 1. - Лесно да поставите и извадите от епруветка, а на неговата гладка повърхност няма да навреди на пластмасов държач за центрифужных пробирок. - Изработена от пластмаса, тази поставка за пробирок здрава и трайна, поддържа продължително използване на притежателя за микроцентрифужных пробирок.5 мл, 2 мл, пластмасови притежателя за центрифужной епруветки с 96 дупки.стойка за центрифужных пробирок Ако търсите професионална и полезна поставка за лабораторни пробирок, тогава тук.Държач за съхранение на пробирок : Работа с епруветки и центрифужной пробиркой, дръжте ги в ред, организация, чистота и сигурност.Държач за пробирок : Лесно да поставите и извадите от епруветка, а на неговата гладка повърхност няма да навреди на вашите тръби. -Цвят : Син стойка за микроцентрифужных пробирок - температурен Диапазон : -150~120 ℃ / -238~248 ℉ стойка за пробирок от полипропилен.Стойка за лабораторни центрифужных пробирок : Лесно е запознат и се определя, удобен за переноске, ви осигурява по-голяма гъвкавост. - Широко приложение. през цялата титуляр за центрифужных пробирок Това е така, защото нашата кръгла стойка за лабораторни пробирок може да отговори на вашите нужди.

Клиентите също го харесват..