• Ново
Настолна Пътека С Деня на Св. Патрик, Памук спално Бельо, Покривки за маса от Зебло, Реколта Покривки за маса с Четири Листа Детелина, Шал, Покривката за Празнични Па?
zoom_in

Настолна Пътека С Деня на Св. Патрик, Памук спално Бельо, Покривки за маса от Зебло, Реколта Покривки за маса с Четири Листа Детелина, Шал, Покривката за Празнични Партита, Семейна Вечеря, Кухненска Трапезария 13x36

BGN 5.66

Брой продукти
check Налично

Той е подходящ за празнуване на Деня на СвМатериал покривки - памучни и бельо полиестерен плат, удобна и нежна, двойно удоволствие зрение и допир.Различни sizes13x70in(About33x178cm)13x90in(About33x229cm)14x72in(About36x183cm)16x72in(About41x183cm)18x72in(About46x183cm)13x108in(About33x274cm)13x120in(About33x304cm) 13x36 инча (около 33x91 см) 13x72 инча (около 33x183 см) Съвети на Всички размери се измерват ръчно отклонение е 1-2 виж дължи На различията в езика на компютърните монитори могат да се наблюдават незначителни промени на цвета между самия продукт и на екрана.Да се насладите на вкусна храна в гурме плот - най-голямото щастие на деня, предизвиква ви накара да се влюбите в домашна топлина. Варианти на украса на маса за домашен интериор : Подходяща за празнуване на Деня на Св. Той също е много подходящ за кухни, ресторанти, хотели, конферентни зали и т.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Да се насладите на вкусна храна за изискан масата - най-голямото щастие на деня, предизвиква ви накара да се влюбите в домашна топлина. Той е подходящ за входящата маса, журнальному маса, журнальному маса или други повърхности на вашия дом.Тази настолна песен, която е в хармония с живота, предизвиква добро настроение всеки път, когато се срещнем.Лесно се почистват и съхраняват, а също така може да се използва многократно, което го прави идеален избор за вашия дом.Нашата настолна пътека разкрасяване на всяко събитие и ще добави и празнична атмосфера, идеално място за занимания на закрито, така и на открито у дома, в градината и офиса, а също така е подходящ за ежедневна употреба. Патрик, Деня на Свети Валентин, Великден, Деня на благодарността, Хелоуин, Коледа, партита по повод рожден ден, сватби и балове барбекю, като придава блясък на различни поводи и създавайки празнична атмосфера.Покривката в много случаи е много подходящ за ежедневна употреба, късна закуска, вечеря, семейни събирания, празници хотелско, ресторантско, кетъринг и т.

Клиентите също го харесват..