• Ново
Комплект диамантени игла форма напильников, 10 бр. диамантени напильников с 1 кусачкой и 1 футляром за носене, Напильники за дървообработване, металообработване, биж
zoom_in

Комплект диамантени игла форма напильников, 10 бр. диамантени напильников с 1 кусачкой и 1 футляром за носене, Напильники за дървообработване, металообработване, бижута, модели, хоби и т.н.

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

【Доживотна гаранция за удовлетвореност 】 Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще организираме замяна, или ще ви възстановим парите за покупка, колкото е възможно по-скоро 【Допълнителни клещи за рязане на тел】 При работа с дърво / метал / модели / бижута и ние винаги трябва нещо да се отсече, сверхточные кожички в този комплект инструменти ще помогнат лесно да се отсече излишните материал, отсече мека тел, изрязани дупки и т. 【Идеален за деликатна работа】 Те са предназначени за много малки деликатни работи и лека подробна смилане.Отличен за точна лесна работа и точна опиливания метални части. 【Полезна чанта за носене】 В този набор от инструменти включва многофункционален калъф за носене, вие можете да го използвате за съхранение на напильников, резаков или други налични имате малки инструменти. 【Малък размер на чудесно за деликатните работи】 10 бр 5,5 "диамант напильников, 1 бр 5" клещи, 1 бр 8 "калъф за носене на ръка, ще използва всички тези инструменти за фина работа. 【Доживотна гаранция за удовлетвореност 】 Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще организираме замяна, или ще ви възстановим парите за покупка, колкото е възможно по-скоро. малък ремък ви позволява да го закачите за нещо.【Малък размер на чудесно за деликатните работи】 10 бр 5,5 "диамант напильников, 1 бр 5" клещи, 1 бр 8 "калъф за носене на ръка, ще използва всички тези инструменти за фина работа.

Клиентите също го харесват..