• Ново
Maoerzai Вдъхновяващи стенен декор Дървена кутия Знак, Преди да говорим цитат на Мотивационни, вдъхновяващ декор на масата Женски офис Стенно изкуство за баня 6x8 инча. (
zoom_in

Maoerzai Вдъхновяващи стенен декор Дървена кутия Знак, Преди да говорим цитат на Мотивационни, вдъхновяващ декор на масата Женски офис Стенно изкуство за баня 6x8 инча. (Черно -Вдъхновяващ знак -1)

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

✔ Въвеждането на продукта - Бели, мастилото се нанася директно върху черна дървена табелка с размери 6 x 8 инча дебелина 1,2 инча; Тя е предназначена за окачване на стена или свободно инсталиране на рафта, маса или плот ✔ Висококачествени материали - Изработен от 100% дървесина, здрав дървена кутия не ще се счупи и не ще се счупи; текстове, отпечатани върху дървена кутия във формат HD UV, по този начин, тя ще продължи цял живот, без отслаивания или избледняване, ръбове и ъгли на земята, за даване на потертого вид. ✔ Подход към всяка тема - използва се в кабинета на училищния методиста, училищен социален работник, детския терапевт или детски психолог, за да напомнят на децата, че е важно да промените начина им на мислене. ✔ Аксесоари за вашия работен плот в стил фермерска къща за жените - перфектният декор рафтове за баня, малки декоративни стенни рисунки с положителни цитати, вдъхновяващи знаци или декор с положителни съобщения. ✔ Мотивационни цитати - Тези вдъхновяващи думи може да се превърне визуално напомняне, което ще ви научи правилно да се каже, че не само за разкрасяване на вашата стая, но и ще извлече от него уроци.

Клиентите също го харесват..