• Ново
Didiseaon Наполняемые Великденски Яйца 6 бр. Прозрачна Кутия за Бонбони във формата на Яйца, Лък, Лента, Великденски Подарък Дрънкулки, Великденски играчки, Топка за Зан?
zoom_in

Didiseaon Наполняемые Великденски Яйца 6 бр. Прозрачна Кутия за Бонбони във формата на Яйца, Лък, Лента, Великденски Подарък Дрънкулки, Великденски играчки, Топка за Занаяти, Великденски Вечерни Аксесоари, Червен

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Той е разработен специално за Великден и още празнициВеликден кутия за бонбони Творчески прозрачен държач за шоколадови бонбони във формата на яйце, с подплънки за великден партита. ?ПЛАСТМАСОВИ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА И тези великденски яйца за еднократна употреба и могат да бъдат под формата на кутии за бонбони или малки кутии за опаковане на подарък. ?ВЕЛИКДЕНСКИ КУТИИ за бонбони, Можете също да използвате пластмасови яйца за еднократна употреба като подпори за украса по време на Великден, банкет, парти, и така нататък.90% Памук /10% вискоза. ?ДЕКОРАТИВНИ ВЕЛИКДЕНСКИ ЯЙЦА Има достатъчно количество пластмасови великденски яйца, които да отговарят на вашите различни нужди. ?ТИТУЛЯР ЗА бонбони Тези пластмасови великденски яйца може да украсите масата или градина, за да се засили атмосферата на великден партита.Тези великденски яйца може да бъде не само украшение, но и оригинални упаковочными кутии за пълнене на бонбони, подаръци и са идеални подаръци за изпращане на вашите деца или приятели. ?КУТИИ за бонбони EGGS Изработени от висококачествен и безопасен пластмаса, тези великденски яйца трудно се поддават на обработка или деформация.

Клиентите също го харесват..