• Ново
NUOBESTY 10шт Купчина Настолни аксесоари С Картинки на Притежателите на Цилиндър Забележка Снимка Реколта Скоби за Бизнес Места Десктоп Украса За Партита Банкети Рожд?
zoom_in

NUOBESTY 10шт Купчина Настолни аксесоари С Картинки на Притежателите на Цилиндър Забележка Снимка Реколта Скоби за Бизнес Места Десктоп Украса За Партита Банкети Рожден Ден на Коледа Бележка Селски Сватба за Бижута

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

18 X1Дървена визитница : С правилното оформяне на тази стойка може да се красиво място за вашите снимки или назовавам имена, дръжте карта здраво.Притежателят на сватбени картички с името на места Притежателите на : Не може да се използва като бизнес притежателя си в офиса, но също така може да се използва за съхраняване на различни неща. - Чудесно за съхранение на стаята на сватбена маса, менюто в ресторанта и разположения в нея любимите си снимки.Информация за ТоварахдержАтели за снимки с разлика от тази стойка за съхранение на номера на сватбени маси, визитки, лични карти, менюта, снимки и много други неща. - Материал : Дърво. : Чудесно за съхранение на стаята на сватбена маса, менюто в ресторанта и разположения в нея любимите си снимки. - С подходяща за разлика от тази стойка може да се красиво място за вашите снимки или назовавам имена, като държите карти здраво.дървен държач за бизнес Дървени скоби за снимки, направени от дърво.държач за сватбени картички, име на място, притежателите на пън с дизайн, ретро и прост, на основата на плоски, добре е подходящ за поставяне на работния плот или на офис масата. - Цвят : Както е показано на фигурата.Държач за настолни снимки : с фина обработка и дизайн за многократна употреба.

Клиентите също го харесват..