• Ново
Етикети за дизайн на ноктите с цветове, 5D Релеф на Стереоскопични Розови Аксесоари за Нокти, Бели Плъзгачи, Дантелени Сватбени Самозалепващи Стикери за Нокти за Же?
zoom_in

Етикети за дизайн на ноктите с цветове, 5D Релеф на Стереоскопични Розови Аксесоари за Нокти, Бели Плъзгачи, Дантелени Сватбени Самозалепващи Стикери за Нокти за Жени, Момичета, Акрилни Декорации за Дизайн Нокти DIY

BGN 3.90

Брой продукти
check Налично

Особено Подходящ за прилагане върху UV гел на ноктите/акрилни нокти / естествени нокти / и т Валентин още повече празничната атмосфера. Съхранявайте на повърхността на ноктите се поддържат чисти.[5 D Дизайн нокти с релефни] пакетът включва 3 листа 5 D самозалепващи плъзгачи, дантелен стикери за нокти с рози за Свети Валентин, стикери за дизайн на ноктите с релефни. Нанесете най-горния слой, за постигане на перфектния ефект. Нанесете основен слой и изчакайте пълното му изсъхване. [Причина] най-Добрият подарък за Свети Валентин за приятелки, майки и съпруги. Дантелен етикети за дизайн на ноктите под формата на цветето роза 5 D Стереоскопичен перлено бял самоклеящийся набор от стикери за нокти Параметри Тип на продукта : Стикер за дизайн на ноктите под формата на цвете рози Материал : Хартия Цвят : бял Осъществяване Съдържание : Във всяка осъществяване включени 3 бр.Лесно се отстранява, променя фигура по всяко време Топла градинска мода, най-добрият подарък за всички обичащи красотата на хората. Валентин с най-високо качество и стандарт на качество. [Декорации за нокти] Тези 5 D етикети с релефен много са лесни за инсталиране, можете да стик за различни гладка повърхност, по своему, като мобилни телефони, поздравителни картички, албуми за албуми, книги и т.Много подходящ за домашна употреба и маникюрных салони.Начин на приложение 1., са Трайни, безвредни и без неприятна миризма, Подходящ за изпълнения на сцена, нощно излизане, на партито в чест на Деня на Свети Валентин, маскарадной партита, сватби и така нататък.

Клиентите също го харесват..