• Ново
Противотуманная фаровете ROOKHITCB е Съвместим за 2015 2017 Nissan Juke S/SV/SL, 2015-2017 Nissan Juke Подмяна на Противотуманной светлини при Събирането на Инсталация на ключ, на Лявата стр?
zoom_in

Противотуманная фаровете ROOKHITCB е Съвместим за 2015 2017 Nissan Juke S/SV/SL, 2015-2017 Nissan Juke Подмяна на Противотуманной светлини при Събирането на Инсталация на ключ, на Лявата страна и от Дясната страна

BGN 30.88

Брой продукти
check Налично

така че не е нужно да се притеснявате за качеството на фарове за мъгла, фаровете ✅ДИЗАЙН : Този противотуманный фенер на nissan juke в събирането с превключвател и окабеляване, което може да подобри условията за нощно каране и да предоставят ясна визия. ✅DOT / SAE : Тази противотуманная на прожекторите в колекцията също има такава тапицерия, а също и маркировка във формата на лещи противотуманной фарове, което отговаря на изискванията на улицата законодателство. ✅ ИНСТАЛИРАНЕ : Инсталирайте тази противотуманной светлини в събирането не е трудно и ние да се подготвим ръководство за свързване на кабелите и настройка, за да ви помогне да завършите инсталацията сами. ✅ Гаранция : Ако не сте доволни от тази противотуманной фарой nissan juke, можете да го върнете безплатно в рамките на 30 дни, ние също така се ангажираме гаранция 13 месеца.✅ Приложимост : Този противотуманная на прожекторите е подходяща за 2015 2016 2017 nissan juke s/sv/sl без никакви промени, моля, уверете се, че вашият автомобил е в нашия списък за съответствие. ✅ ИЗПЪЛНЕНИЕ : Тази противотуманная фаровете на nissan juke е преминал редица тестове, за да се увери в нейната продължителна употреба, включително продължителността на услугата за водонепропускливост и светлина.

Клиентите също го харесват..