• Ново
Косметичка KFJBX, разпределена на окото чанта, чанта за съхранение, Многофункционална чанта за пране (Цвят: E, Размер: както е показано)
zoom_in

Косметичка KFJBX, разпределена на окото чанта, чанта за съхранение, Многофункционална чанта за пране (Цвят: E, Размер: както е показано)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Портативен и лекГолям капацитет на ежедневните средства за грижа за кожата, козметика, тоалетни принадлежности.Моля, обърнете се към самия продукт.Широко разкриваща дизайн за лесно търсене.Голям капацитет на ежедневните средства за грижа за кожата, козметика, тоалетни принадлежности.Широко разкриваща дизайн за лесно търсене.Вземете го със себе си, му е лесно да носят със себе си и той е готов за нанасяне на грим. мек, водоустойчив, грязеотталкивающий, лесно моющийся. мек, водоустойчив, грязеотталкивающий, лесно моющийся. Ръчни измервания неизбежно се допускат някои грешки.Комплект за вашия подвижните шкафа. По оптоволоконным причини може да има известна разлика в цвета.Вземете го със себе си, му е лесно да носят със себе си и той е готов за нанасяне на грим.Широко разкриваща дизайн за улесняване на търсенето на Голям капацитет от ежедневни средства за грижа за кожата, козметика, тоалетни принадлежности Опаковка за мобилен рокли, да я вземе със себе си, му е лесно да носят със себе си и да се подготви за нанасяне на грим мека, водоустойчив, петна-устойчиви, лесно моющаяся Приложение : чанта за тоалетни принадлежности, косметичка за съхранение Материал : полиэфирное влакна на Помещение включва : Чанта за тоалетни принадлежности * 1 (с изключение на други презентации) Забележка : 1.

Клиентите също го харесват..