• Ново
INTEROOKIE Beauty грим с двойна глава, червена дръжка за устни, шест матирана цветове, подходящи за бърза молив за устни (A)
zoom_in

INTEROOKIE Beauty грим с двойна глава, червена дръжка за устни, шест матирана цветове, подходящи за бърза молив за устни (A)

BGN 5.63

Брой продукти
check Налично

12 цветни червила, за молив за устни Един щрих за многократна употреба за изготвяне на пълни устни нето Тегло : 1,8 грама + 0,3 грама х 6 бр Срок на годност : 3 години 1 С РАЗЛИЧЕН цвят на 12 цвята за различни видове грим, подходящи за най-различни места. Водоустойчив и устойчив на пот, устойчива червило за очна линия на устните, нелипкая матова повърхност 2. ЛЕСНО ОКРАШИВАЕМЫЕ устните лесно се оцветяват, като към тях по-пълна, по-лъскав външен вид.Извод за устни + червило с двойна глава, автоматична писалка за грим на устните, супер модерен молив за устни, червило, двустранен молив за устни за овлажняване и цветове. ЕДИН БАР за многократна употреба С една ръка извод за устни, от една страна хидратиращи червила за грим на устни. Срок на годност : 3 години. Влажна текстура, не размазывается лесно, прави грима по-забележим. ЛЕСНО ОКРАШИВАЕМЫЕ устните лесно се оцветяват, като към тях по-пълна, по-лъскав външен вид.Извод за устни + червило с двойна глава, автоматична писалка за грим на устните, супер модерен молив за устни, червило, двустранен молив за устни за овлажняване и цветове. С РАЗЛИЧЕН цвят на 12 цвята за различни видове грим, подходящи за най-различни места.

Клиентите също го харесват..