• Ново
Xiahium Лаймовая Извод за устните 18 Цветна Водоустойчива Червило За устни, Устойчиви Извод За Устни Молив и Химикалка Цветна Сензационни Формираща очна линия Грим За ?
zoom_in

Xiahium Лаймовая Извод за устните 18 Цветна Водоустойчива Червило За устни, Устойчиви Извод За Устни Молив и Химикалка Цветна Сензационни Формираща очна линия Грим За Устни на Живо Оцветени

BGN 36.75

Брой продукти
check Налично

Тази очна линия за устни ярки цветове, водоустойчиви и не пропуска пот, я не лесно да се отмие, и тя се запазва на устните красиви през целия денНе е нужно да се притеснявате за това, че това Не отговаря на вашите Ярки цветове червило.Моля, свържете се с нас Навреме, ние ще се погрижат за Вас 24 часа в денонощието. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате. Поръчайте молив за устни, направен от натурални съставки.Молив за очна линия на устните Не съдържа Никакви вредни химични вещества.Ако Имате някакви въпроси.Ако предпочитате грим, този молив за устни.Лаймовая извод за устните 18 цветна водоустойчива червило за устните, траен молив за устни, цвят и сензационни формираща извод за устни, грим, с жив оттенък, 18 цветна водоустойчива червило за устни, устойчива извод за устни, цвят и сензационни формираща извод за устни, Материали за грим : ABS Цвят : както е показано на фигура, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета., Интересен външен вид, красиви цветове. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Размер на опаковката : 14x3x1,5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.

Клиентите също го харесват..