• Ново
Пълен комплект от 2 Регулируеми плафонов за полилея 3,15 Черен Таван Универсална осветителна плоча с Всички инструменти за Монтаж на Оборудване Тампон за Висящи осв?
zoom_in

Пълен комплект от 2 Регулируеми плафонов за полилея 3,15 Черен Таван Универсална осветителна плоча с Всички инструменти за Монтаж на Оборудване Тампон за Висящи осветителни тела Комплект за таван плафонов (3,9-7,8)

BGN 5.00

Брой продукти
check Налично

, придаващи винтажного стил на всеки регион Комплект таван балдахинов собствените си ръце : В комплекта са включени 2 брРегулируема височина на светлата част на шнура по ваш избор, идеално се съчетава с вашата лампа (лампа в комплекта не са включени) Моля, проверете подробна информация за размера на снимката.Подходящ за таван висящи осветителни тела и полилеи. 【Прост и регулируема】 Липсата на видими кабели. 【Широко приложение】 Е идеална за използване в кухня, в спалните, трапезарията, ресторанти, барове, бистра и т.Лесна инсталация : няма видими кабели.【Универсален навес за полилеи】 Комплект сенници, изработени от висококачествени желязо с покритие, идеални за различни висящи осветителни тела.Този комплект плафонов за полилея подвешивает лампа на кръгла силовом проводника, закрепленном чрез централен отвор на капака, по-здрава, отколкото пластмасов жично фитинг. черен тавана лампа, 2 прибиращи закачалки и друго оборудване, необходимо за монтаж., допринася за модерен и семпъл стил на всеки регион.Ние ще се погрижим за всички проблеми с качеството, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Отличен за ремонтни работи. 【Лесен монтаж и инсталация】 Таванна светлинна лента включва всичко инсталация на оборудването в комплект за бързо и лесно инсталиране.Параметри : Материал : желязо Основен цвят : черен Осъществяване Съдържание : 2 х Регулируем комплект за полилеи Забележка : поради ръчно измерване са възможни малки отклонения от различни дисплеи, действителният цвят може да се различават малко от изображението.

Клиентите също го харесват..