• Ново
Емкостная дръжка Tek Styz Stylus Pro Обновен за Честта 9 Premium с потребителски высокоточным сензорен гардероб 3-ма пакети! (Черно, Сребристо-ЧЕРВЕН)
zoom_in

Емкостная дръжка Tek Styz Stylus Pro Обновен за Честта 9 Premium с потребителски высокоточным сензорен гардероб 3-ма пакети! (Черно, Сребристо-ЧЕРВЕН)

BGN 54.00

Брой продукти
check Налично

н● Помага за защита на вашите екрани от надраскване, удари, мазнина и отпечатъци от пръсти.От линии и писма до перушина и фини детайли - всичко върховете реагират по съответен начин.Използвайте за точност и простота.Можете да използвате в рамките на няколко часа.Твърд остър връх активен стилус - напълно съвместим с всички устройства с резистивен сензорен екран, като ПОС, PDA, индустриална PC, автомобилен навигатор и т.Лесно се носи с себе си.●Идеални за всички, от деца до възрастни хора.Помага да се избегне надраскване, удари, мазнина и отпечатъци от пръсти по сензорния екран.Идва в изискана опаковка, ще се превърне в идеален подарък за Коледа/рожден ден/ в училище/офис за семейството или приятелите.Лесно се носи с себе си.Линии, букви, люпене, фигура или всички фини детайли, над което работиш, съвет, винаги реагира по съответния начин.●Машина за висока точност и чувствителен стилус идеален за писане, рисуване, създаване на бележки, скици, навигация, игри и други форми на творческа изява. ⚡【 КАПАЦИТИВЕН (сензорен) 】 Подобрен каучук през цялата съвет могат да се използват във всички телефони и раздели.Бърза и лесна съвместимост с вашия Съвместим с вашия калъф за носене на ръка или джоб го носите навсякъде. ⚡【 РЕЗИСТИВЕН (притискателния) 】 Притискателния съвет, остър / тънък край изисква използване на екрана без докосване, това е най-често срещаният тип и е по-подходящ за устройства от висок клас. ⚡【 ПРЕНОСИМ, лесен и удобен за ИЗПОЛЗВАНЕ - използва се за срещи, за офиса, за дома / кухни, училища.Осигурява много по-голяма гъвкавост и точност, която е съвместима с вашата Съвместимостта с вашето писмо и шарките. ⚡【 КАПАЦИТИВЕН (сензорен) 】 Подобрен каучук през цялата съвет могат да се използват във всички телефони и раздели.Плавен процес на писане помага да се съсредоточи върху работата си.Използвайте за точност и простота. ⚡【 ПРЕНОСИМ, лесен и удобен за ИЗПОЛЗВАНЕ - използва се за срещи, за офиса, за дома / кухни, училища. ⚡【ДОБРО качество, чувствителността и точността на 】 Изработен от устойчив модел на авиационен алуминий, което осигурява ниско тегло.Идва в изискана опаковка, ще се превърне в идеален подарък за Коледа/рожден ден/ в училище/офис за семейството или приятелите.⚡【ДОБРО качество, чувствителността и точността на 】 Изработен от устойчив модел на авиационен алуминий, което осигурява ниско тегло.Използвайте ги във всеки климат плавно.От линии и писма до перушина и фини детайли - всичко върховете реагират по съответен начин.● Зарядното устройство или батерията не се изисква.Професионален захващане осигурява удобен захват.Носете навсякъде с лекота. Сверхгладкий гума съвет гладко се плъзга по докосване на екрана, като новата дръжка.Бърза и лесна съвместимост с вашия Съвместим с вашия калъф за носене на ръка или джоб го носите навсякъде.През цялата краят на нашето стилус осигурява по-голяма гъвкавост и точност при писмото, рисувах, създаване на бележки, скици, игри и т.

Клиентите също го харесват..