• Ново
Устройство за Маркиране на Веждите С Завязками, Линийка За Маркиране Линии Татуировка на Веждите, Набор от инструменти За Микроблейдинга За Нанасяне на Точни Лини?
zoom_in

Устройство за Маркиране на Веждите С Завязками, Линийка За Маркиране Линии Татуировка на Веждите, Набор от инструменти За Микроблейдинга За Нанасяне на Точни Линии За Боядисване на Вежди Полупостоянный грим За Вежди

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Изработен е от качествена алуминиева сплав е здрав и издръжлив на употреба â–ПОДХОДЯЩ за : Професионални вежди, предназначени за жени, които не са дрозд-мастерицами, или начинаещи, които учат на дрозд. Подходящ е както за индивидуалните практики, така и за професионална татуировка-салон. Може точно да се позиционира на формата на веждите, ефективно намаляване на времето за разработка татуировка на веждите. Гъвкав и лесен за работа, устойчиви на корозия, може много да помогне в оформянето на веждите.â–ПРОФЕСИОНАЛИСТ за вас : Продуктът може да се използва директно като микродиспенсер.Подходящ е както за индивидуалните практики, така и за професионална татуировка-салон.Гъвкав и лесен за работа, устойчиви на корозия, може много да помогне в оформянето на веждите.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Състав за маркиране Материал : Алуминиева сплав, Допълнителен цвят : златен, черен, сребрист, лилав Размери : прибл. â–БЪРЗО И ЛЕСНО, с помощта на този инструмент за татуажа на веждите може да се определи формата на веждите и ефективно да се намали времето за татуаж вежди.Позволява точно да се позиционира на формата на веждите, ефективно намалява времето за разработване на татуировка на веждите.

Клиентите също го харесват..