• Ново
Професионални ножици за филировки коса, 5,5-Инчов Фризьорски Ножици за Текстуриране Смесване на Косата за Фризьори Жени, Мъже, Възрастни, Ръчно изработени от японск?
zoom_in

Професионални ножици за филировки коса, 5,5-Инчов Фризьорски Ножици за Текстуриране Смесване на Косата за Фризьори Жени, Мъже, Възрастни, Ръчно изработени от японска неръждаема стомана 440C, 30 Зъбите, скорост на филировки

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Ръчна изработка от висококачествена японска стомана студено коване - ножица за подстригване на коса са изработени от неръждаема стомана 400 C за получаване на дълготрайни ръб Предназначени за леки мокро и сухо рязане - ножица за подстригване на коса moontay stylist са отлични във всички видове техники на подстригване, като точна обработка на линии, пълзяща прическа, нарязване на резени, точков прическа, текстуриране, натрупване, груб / кудрявая прическа и фризьорски лека фризура на косата на мъжете, на жените, възрастните хора и децата!. 30 зъбите, скоростта на разреждане, 20-25% - Висококачествени японски ножица за изтъняване на коса от неръждаема стомана, прецизни режещи остриета и заточенными ръчно режещи ръбове позволяват лесно и равномерно отрежете косата и придават им текстура за създаване на стилен начин.Гаранция - 12 месеца гаранция на проблеми, свързани с качеството, 30-дневна гаранция за връщане на парите, по всякаква причина и приятелско обслужване на клиенти.Всяка двойка ножици, ще бъде два пъти проверяват острота и качество, преди да изпратите от завода.Ние произвеждаме Само Професионални ножици за Подстригване на коса с най-високо качество. Предназначени за леки мокро и сухо рязане - ножица за подстригване на коса moontay stylist са отлични във всички видове техники на подстригване, като точна обработка на линии, пълзяща прическа, нарязване на резени, точков прическа, текстуриране, натрупване, груб / кудрявая прическа и фризьорски лека фризура на косата на мъжете, на жените, възрастните хора и децата!. специална репресия увеличава производителността и живота на ръба, а също така намалява честотата на заточване.Ергономично балансирана дръжка за максимум комфорт - высокоэргономичная балансирана дръжка с осигурява максимален контрол над ножици за подстригване и комфорт прически, biased chains (зависими химикалки лесно се вписват в ръка, така че китката, лакътя и рамото не се уморяват при отваряне или затваряне на ножица за подстригване на коса, подобрена система за регулиране на напрежение се регулира лесно и прецизно премахва напрежението от ос до върха.Гаранция - 12 месеца гаранция на проблеми, свързани с качеството, 30-дневна гаранция за връщане на парите, по всякаква причина и приятелско обслужване на клиенти. Моля, бъдете внимателни с ножица, не падайте с високо ниво, това ще съсипе ограничена адаптация на ножица. Не ги използвайте за рязане на метални предмети. Моля, пазете я чиста след употреба, ако е необходимо, може да намажете. Моля, не Изключвайте Етер. Благородна стомана, с висока острота, при използване на ножица, трябва да се обърне внимание на безопасността.

Клиентите също го харесват..