• Ново
Alipis Контейнери за кафе 2 бр. с за Организиране на съхранение, Кръгли Кутийки Херметически Пшенични Пластмасови Кухненски, За Съхранение на Продукта Контейнер С Цве?
zoom_in

Alipis Контейнери за кафе 2 бр. с за Организиране на съхранение, Кръгли Кутийки Херметически Пшенични Пластмасови Кухненски, За Съхранение на Продукта Контейнер С Цветен Капак, Килер, Зърно Прозрачна Туба, Херметически

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

нКухненски банка за ядки : те също могат да штабелировать, за да спестите още повече място в кухнята.Фланец органайзер за продукти от слама, пшеница, екологично чист и биоразлагаемый.Фланец органайзер за продукти : Контейнери за съхранение на продукти са Много полезни за съхранение на зърнени култури и защита от влага. 12,5 x 12,5 x 14 см - идеални за съхранение и консервиране на различни съставки, включително и на сладко, конфитюр, лютеница, ориз, захар, брашно, чай, кафе, подправки, бисквити и т.Пластмасови кутии за съхранение на : Контейнери за съхранение на храна с капак, Херметически затворени Контейнери, за да се люспи, Триъгълни Пластмасови кутии за храни за организиране на кухненски килер. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. Този предмет представлява многоцелевую буркан за съхранение на продукти с херметически капак. - Материал : полипропилен и пшеница слама. - Много е полезно за съхранение на зърнени храни, както и за да се предпази от влага.Контейнери : Много полезни за съхраняване на зърнени храни, както и за да се предпази от влага. : Перфектен начин да поддържате вашите продукти в чистота и организация – нашите контейнери са с малък размер, за да се побере във всеки шкаф.

Клиентите също го харесват..