• Ново
Черна покривка от 10-фута ликра за правоъгълни маси - Еластично покритие за стандартните Сгъваеми маси, Облегающая Покривка от ликра за 10-подножието на правоъгълни ?
zoom_in

Черна покривка от 10-фута ликра за правоъгълни маси - Еластично покритие за стандартните Сгъваеми маси, Облегающая Покривка от ликра за 10-подножието на правоъгълни маси, Еластично покритие за коледната трапеза

BGN 16.53

Брой продукти
check Налично

Правоъгълна покривка за маса - отличен избор за сватбени услуги, покривки за маса, коледна покривка и настолни седалките Лесен за почистване : не се притеснявайте за това, че черната покривка в плътно прилепнали да се боядиса, тя е устойчива на петна и бръчки, може да се пере в машина. Какво ще получите: При поръчка на стоки, вие ще получите една черна покривка от 10 фута ликра.Производител на аксесоари за дома сватбени партита. 10-подножието на черната правоъгълна еластична покривка, подходяща за плот 120 "L X 30"W X 30"H (300 см X 76 см X 76 см), които придават чист и професионален вид на масата. Информация : Размер : 10 фута, подходяща за плот : 120 "L X 30"W X 30"H  Цвят : черен  Материал : 10% ликра 90% полиестер  Опаковка : 1 х черна покривка от ликра  Уникален дизайн : черна покривка от ликра облегающая, 4-х трети страни растягивающиеся покривки от ликра са проектирани с повишен джобове за крака на масата, за да ги стегнат и професионален вид, и покритието на масата не се плъзга се върти или отново се вее на вятъра благодарение на тази специална конструкция.Подходящ за десерт на масата, демонстрация на масата, фуршетного на масата, на масата ди-джей и така нататък. Черна еластична кръгла покривка SSYAQRA 10 метра е направена от висококачествен материал 90% полиестер и 10% ликра, еластичен еластан, упорит до образуването на бръчки и петна. Подходящи за много случаи : Оборудвани покривки са подходящи за повечето големи сгъваеми маси за шведска маса, маси за пикник на открито, маси за трапезария, кухненски маси.6-подножието покривка е подходящ за маси с размер 72 "L X 30"W X 30"H.Преди да използвате еластичен правоъгълник за покривки ви не трябва да се гали, можете да го използвате директно и се перат много пъти. По-здрав, вие можете да я използвате много пъти.Те са лесни за поддръжка и с дълъг живот.Може многократно да се използва повторно. Еластична, покривки за маси, правоъгълни маси с дължина 10 метра-добър избор за украса за вашето коледно парти за Хелоуин.

Клиентите също го харесват..