• Ново
Hemoton 2 бр. Ръчен Масажор За Кожата на Главата, Гребен, Почистващ Шампоан, Масажна Гребен за Коса, Ръчно Шампоан, Масажна Четка за Коса, е Инструмент За Оформяне, Четка ?
zoom_in

Hemoton 2 бр. Ръчен Масажор За Кожата на Главата, Гребен, Почистващ Шампоан, Масажна Гребен за Коса, Ръчно Шампоан, Масажна Четка за Коса, е Инструмент За Оформяне, Четка за Шампоан, Четка за главата Miss Pp

BGN 3.68

Брой продукти
check Налично

ЧЕТКА ЗА ГРИЖА за КОЖАТА на ГЛАВАТА ? (Материал) -екологично чист материал от ПЛАСТМАСА и ЕВА, това е трудно да се трансформира или да се прекъснеМАСАЖОР ЗА КОЖАТА на ГЛАВАТА - най-вече за равномерно разпределение на шампоан, балсам или други средства за грижа за косата при измиване на косата; Лесно расчесывает къдрава коса на сутринта; и Интересите на мъжете да се вържете на брадата. - Екологично чист материал PP и ЕВА, който е трудно да се трансформира или да се прекъсне, закачка гребени за жени.ДАМСКИ ГРЕБЕН ЗА МАСАЖ НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА- ?(ноктите) Не е нужно да се притеснявате за своите нокти.ГРЕБЕН ЗА ИЗМИВАНЕ НА КОСАТА . - Размер : Масажор за скалп с размери около 9x7,4 виж - Материал : PP и EVA-скрубер за почистване. - грижа за косата, стайлинг на коса и фризьорски салон четка за коса за жени. ?(Топло съвет) Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.ДАМСКИ ГРЕБЕН ЗА МАСАЖ НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА- ?(ноктите) Не е нужно да се притеснявате за своите нокти.Вие вече не се увредят ноктите си по време на измиване на косата.четка за коса за жени Трайни структури нежно масажира кожата на главата по време на вържете, подобряване на кръвообращението, насърчаване на растежа на косата и предотвратяване на тяхната загуба.Осъществяване списък 2 x Масажни четки за кожата на главата Характеристики - Цвят : Както е показано на фигура, четка за масаж на главата.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.СИЛИКОНОВИ тела - Благодарение на преносим дизайн и простота на използване, това е наистина забележителна гребен за здравословен масаж по избор.МАСАЖОР ЗА КОЖАТА на ГЛАВАТА - най-вече за равномерно разпределение на шампоан, балсам или други средства за грижа за косата при измиване на косата; Лесно расчесывает къдрава коса на сутринта; и Интересите на мъжете да се вържете на брадата.СИЛИКОНОВИ тела - Благодарение на преносим дизайн и простота на използване, това е наистина забележителна гребен за здравословен масаж по избор.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.ГРЕБЕН ЗА ИЗМИВАНЕ НА КОСАТА .Почистете кожата на главата, за да премахнете пърхота и за предотвратяване на сърбеж на кожата на главата; Масаж на кожата на главата, за да подобрите здравето на косата и премахване на стреса Четка за измиване на шампоан. - Може да помогне помассировать на кожата на косата и стимулира растежа на косата е Влажна и суха четка за измиване на косата.

Клиентите също го харесват..