• Ново
MXIAOXIA 18x26 см Фотоалбум Направи си сам, Нов, 10 Листа, Албум за изрезки, Хартиени изделия, Вътрешна листове, Черна Картичка ръчна изработка, Вътрешна страница (Цвят: бял ?
zoom_in

MXIAOXIA 18x26 см Фотоалбум Направи си сам, Нов, 10 Листа, Албум за изрезки, Хартиени изделия, Вътрешна листове, Черна Картичка ръчна изработка, Вътрешна страница (Цвят: бял с петолъчна звездой4, Размер: 18,5 * 26,5

BGN 104.13

Брой продукти
check Налично

Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци. сохраняй спомени за пътуване, за почивка, за семейства, годишнини с сватби, партита по повод рождения ден и т.Фотоалбум със собствените си ръце - добър избор за защита на вашите снимки и оформяне на подаръци.Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.Направи си сам своя специален албум за изрезки, радвайте се на своите лични фотоальбомом. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството. И повторно изживейте своето приятелство, любов и грижа за семейството.Материал на корицата : хартия Тип : Чередующийся размер : 10 инча Употреба : Детски фотоалбум на Броя на местата за съхранение на снимки : .Функция : Може да се използва за растежа на детето, историята на любов, щастлив семеен развлечение и други специални неща.

Клиентите също го харесват..