• Ново
Комплект супени Лъжици HAPPY KIT, Комплект Суповых лъжици от Сверхтонкой неръждаема Стомана, 8 теми, Набор от тежки Трайни Кръгли Лъжици, Набор от прибори за хранене, 7,2 ?
zoom_in

Комплект супени Лъжици HAPPY KIT, Комплект Суповых лъжици от Сверхтонкой неръждаема Стомана, 8 теми, Набор от тежки Трайни Кръгли Лъжици, Набор от прибори за хранене, 7,2 инча

BGN 6.23

Брой продукти
check Налично

【Можете да закупите】 супени лъжици от 8 теми в голям размер за ежедневна употреба и ежедневните обеди.Модерните прибори за хранене е подходящ за празнуване на специални поводи, като Коледа, Деня на благодарността и Деня на Свети Валентин.Моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Могат да се мият в съдомиялна машина】 Могат да се мият в съдомиялна машина след ежедневна употреба, както и при подходящи грижи този комплект лъжици винаги ще изглежда като нова и ще продължи дълги години. 【Честна гаранция】 Ние предлагаме услугата смяна или връщане на парите за вас. 【Високо качество】 Този набор от прибори за хранене почиства с сатен и отговаря на високи стандарти за качество, които очакват клиентите на HAPPY KIT. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Тези лъжици е отлично са подходящи за всякакви десерти, този като торта, пудинг, горещ шоколад и мляко.

Клиентите също го харесват..