• Ново
Настолна Песен на Свети Валентин, Настолна Песен от Сърце любов дължина 72 инча, Украса за маса на Свети Валентин, Покривка За маса, С Деня на Свети Валентин, Бегунки ?
zoom_in

Настолна Песен на Свети Валентин, Настолна Песен от Сърце любов дължина 72 инча, Украса за маса на Свети Валентин, Покривка За маса, С Деня на Свети Валентин, Бегунки за Кухненския плот за Украса за Св. Валентин

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Идеален за декорация на кухня, трапезария, тематични партита в чест на Деня на Свети Валентин, празнични и специални събитияИскате ли да си на парти в чест на Деня на Свети Валентин още по-специално?Украса за масата за Деня на "Свети Валентин" от Teslite ще станат най-добрия избор.Можете да го потупа сушилня, ако на работния плот на пистата със стрелки, за да има бръчки.Празнуват ли Деня на Св.? Украса на масата на Св. Настолна пътека с дължина 72 инча отлични за повечето маси, маса за хранене, журнального маса, вход за маса, а също така е подходящ за камини, каминных рафтове и т. ? Лесен за : една супена линия на свети валентин може да се пере на ръка или внимателно в перална машина със студена вода, съхраняващ цикъл на сушене при ниска температура. настолна пътека за влюбени; Размер : ? 13* 72 инча/35 * 180 см; Цвят : ? Червен Розов бял; Материал : ? Висококачествен плат; Уникален дизайн : разработен с използването на класически елементи на "свети Валентин", като сърце, с любов, сърце от рози и т.настолна пътека във формата на сърце - идеална украса за парти в чест на Деня на Свети Валентин, което ще направи впечатление на любовника си, на семейството и приятелите., да Добавим и светлата празнична атмосфера в Деня на свети Валентин!Характеристики : ? Мек, здрав, нескользящий, устойчиви на избледняване, огнеупорни.Подходящ за множество сцени : ? На открито, на закрито, на кухнята, на масата за вечеря, на тоалетката, Шалове/Покривка за производството на стелажи.Нашата настолна пътека може да се комбинира с бижута в стил фермерска къща /арт Нуво.Може да се използва многократно. ? Случаи : Настолна песен Love Heart придава неповторима атмосфера на вашето домашно/ наружному / вътрешен декора. Валентин : Можете да получите на борда на пистата на тема Свети Валентин размер на около 13 х 72 инча / 35 х 180 см, която е достатъчно дълга, за да декорирате масата за 2-6 души и да ви се даде романтична атмосфера на вечеря.

Клиентите също го харесват..