• Ново
Поставка За Чадъри XHALERY, стойка За Чадъри,Стойки За Чадъри, Поставка За Чадъри с Неправилна Геометрична Форма От Ковано Желязо, Чадър на Двойна Дължина За Съхранени?
zoom_in

Поставка За Чадъри XHALERY, стойка За Чадъри,Стойки За Чадъри, Поставка За Чадъри с Неправилна Геометрична Форма От Ковано Желязо, Чадър на Двойна Дължина За Съхранение

BGN 162.66

Брой продукти
check Налично

3Спестяване на пространство Този държач за чадър се определя в ъгъла и особено изглежда добре във фоайето или до входа, което позволява да се спести място. Изискан кухи модел : Кухи дизайн, за да си чадъри остават свободни и отворени за по-бързо и по-ефективно изсушаване, поддържайте чистота в дома или офиса, в дъждовни дни.Той е идеално ще задържи и упорядочит си чадър. Многофункционална стойка за съхранение : Стойка за чадъри е предназначена не само за съхранение на чадъри, също така можете да използвате различни начини за повторна употреба, се използва като декор за организиране на вашите чадъри, бастуни, тросточек, амбалажна хартия, мечове, детски играчки, etc.Поставка за чадъри ще ви задоволи, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се отговори на вашите въпроси.in антре или вътрешното помещение на всеки дом, офис, апартаменти, хотели, барове, и така нататък. Тава за събиране на вода : В дъното има подвижна тава за събиране на капки, които могат да се натрупват водни капки, преносими чадър, за да се предотврати корозията рамка чадър и поддържане на чистотата на почвата.Тази поставка за чадъри е със стилен и модерен дизайн ще изглежда страхотно като декоративен елемент на входа на вашия дом. Спестяване на пространство : Размер на продукта : 20x25x60 см; В този держателе достатъчно място, за да побере повече от чадъри и достатъчно на тегло, тя да остане стабилна, му е лесно да падне.Материал : метал железоразмер : 20x25x60 см1 x поставка за чадъри моля, Обърнете внимание : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще обслужим вас навреме, благодаря за разбирането.

Клиентите също го харесват..