• Ново
Shine-Tron OEM 1/2 бр. Бутон за включване на прахосмукачка за V11 V10 Преминете Прахосмукачка Сменяеми Аксесоари (Цвят: 1 бр.)
zoom_in

Shine-Tron OEM 1/2 бр. Бутон за включване на прахосмукачка за V11 V10 Преминете Прахосмукачка Сменяеми Аксесоари (Цвят: 1 бр.)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Водата куки за тези устройства обикновено щракване далеч по средата по протежение на лоста, оставяйки устройството на имунната бутон за включване на стартиране прахосмукачка за V11 V10 подмяна на ключа прахосмукачка аксесоари Детайли : * Актуализиран по-издръжлив дизайн -вижте рамо до рамо снимка против версия и вижте изпитване на опън; 5 кг, висящи от едната страна на този спусъка, и той все още е несъвършен. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.* Подходящи за прахосмукачки V10/V11 * Цвят : (както е показано на снимката) Осъществяване съдържание : 1/2 бр. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината. * Бутон переключателяпримечание : 1. здрав, гъвкав и добре тествани, той е предназначен специално. * Нова Актуализирана старт бутон за смяна на тежки условия на работа. * Изработена от висококачествен материал, по-издръжлив. * Лек и елегантен, напълно подходящ оригиналния хардуер.* 100% чисто нов и високо качество.

Клиентите също го харесват..