• Ново
SAPAOZI 6 бр. Бродирани Ленти за дрехи, Апликация от ивици с желязо, Ленти за раници, Ленти с желязо, ленти за жилетки, ленти за шапки, Стръмни ивици, Апликация, аксесоари ?
zoom_in

SAPAOZI 6 бр. Бродирани Ленти за дрехи, Апликация от ивици с желязо, Ленти за раници, Ленти с желязо, ленти за жилетки, ленти за шапки, Стръмни ивици, Апликация, аксесоари Направи си сам, Ленти за чалми (големи)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Можете да използвате тази изящна бродерия за ремонт на облекла, панталони, шапки, раници, чанти, обувки и портмонета ? Как да използвате : можете да използвате само един триъгълен помощ за усмихнато лице. ? Как да използвате : можете да използвате само един триъгълен помощ за усмихнато лице.Тема ленти - треугольное усмихнато лице, което може да се комбинира с подобни теми дрехи, за да се открои. ? Широк спектър на приложение : широко се прилага към различни сцени в живота.Трябва само прогладить рисуване на дрехи гладене или шият рисуване на дрехи.Това прави дрехите по-красива и показва вашата индивидуалност.Когато вие или някой друг откриете това, те ще имат добро настроение.Пълно задоволяване на вашите различни нужди в дизайна.Те са в два размера : големи - 2,36 инча на дължина и широчина, а малкият - 1,77 инча на дължина и ширина.Когато го използвате за украса на дрехи, това може да ви направи по-уникален и очарователен в тълпата.На гърба има тънък слой термоплавкого лепило (не отрывайте му, ако не пришиваете за облекла), който лесно се гали и шия. ? Уникален дизайн : ние сме разработили уникална бродерия с триъгълен модел.Тема ленти - треугольное усмихнато лице, което може да се комбинира с подобни теми дрехи, за да се открои.Това прави дрехите по-красива и показва вашата индивидуалност. ? Широк спектър на приложение : широко се прилага към различни сцени в живота. ✌ Технология с високо качество : в превъзходна тъкан се използва технология за бродерия.На гърба има тънък слой термоплавкого лепило (не отрывайте му, ако не пришиваете за облекла), който лесно се гали и шия.Можете да използвате тази изящна бродерия за ремонт на облекла, панталони, шапки, раници, чанти, обувки и портмонета.На обратната страна На триъгълни превръзки с улыбающимся лице прилага термоплавкий лепило.Тя може да се използва за декорация на партита, да сте прави да изглеждат по-уникално и очарователно. ? Уникален дизайн : ние сме разработили уникална бродерия с триъгълен модел.Те са в два размера : големи - 2,36 инча на дължина и широчина, а малкият - 1,77 инча на дължина и ширина.

Клиентите също го харесват..