• Ново
Екран QTBH Камина, 3 Панела От ковано желязо, Камина, екран Листа Декорация от Ковано Желязо, Камина, екран за Защита от искри, за Каминных Аксесоари за Защита от искри ?
zoom_in

Екран QTBH Камина, 3 Панела От ковано желязо, Камина, екран Листа Декорация от Ковано Желязо, Камина, екран за Защита от искри, за Каминных Аксесоари за Защита от искри Камина екран (Цвят: черен)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

3 Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Размер : 48,4 "W x 33,5"В; Сгъваем, удобен за съхранение.Изработен от метален материал с прахово покритие, този камина, екран, устойчив на надраскване и поддържа жалбата в продължение на много години. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.Елегантен декоративен модел от ковано желязо и здрава метална мрежа. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря.Защита на камината от тлеещи въглени, огнеупорна за пред деца, дръжте вашите деца и кученца, далеч от камината и я съхранете хол в безопасност.Той е снабден с устойчиво устройство, осигуряващ устойчивостта на каминного на екрана на земята, предотвращающим попадение пламък и искри на хора и мебели, както и предотвращающим контакт животни и деца с камина или огъня да се избегнат наранявания. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.Изработен от метален материал с прахово покритие, този камина, екран, устойчив на надраскване и поддържа жалбата в продължение на много години. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Елегантен декоративен модел от ковано желязо и здрава метална мрежа.

Клиентите също го харесват..