• Ново
Одеало за защита на камината CADARA Предотвратява загубата на топлина през нощта, Ограничител на тяга в камината Спестява енергия, Покриване на камината Черен (Най-ма?
zoom_in

Одеало за защита на камината CADARA Предотвратява загубата на топлина през нощта, Ограничител на тяга в камината Спестява енергия, Покриване на камината Черен (Най-малък размер на 33 W x 29В)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

★ 【СПЕСТЯВА ЕНЕРГИЯ и спестява пари】 : Това одеяло за защита от камината ще помогне да се предотврати попадането на течение, миризми и отпадъци в дома си през камина или дровяную печкаРеално спестяване на пари в дългосрочен план за сметки за отопление. ★ 【БЛОКИРУЙТЕ СТУДЕНА глад през ЗИМАТА / разгара на ЛЯТОТО】 : Нашето одеяло-блокиращите за камината ще запази топлината в дома си през зимата и хладен въздух през лятото.Климатик ще работи по-малко през лятото. ★ 【Гаранция от 30 дни】 : Когато получите това одеяло за защита от камината, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. ★ 【Лесно скриване и съхранява】 : Одеяло за защита от камината, лесно се сгъва, махнете го, когато не се използва, без да заема много място.През зимата топлината не се губи.Проект изчезна, и термостат повече не се включва често. ★【3 начина за инсталиране на】 : Изработен е от плътна тъкан, Оксфорд и 2 слоя памук.Вашето удовлетворение е нашата най-голямото удоволствие.Черен цвят се слива с камина, така че вие дори няма да забележите това.С помощта на куки и винтове е юрган за защита от камината, може да зададете вътре в камината или в горната част на камината, за да го висеше, да се позволи да се топъл въздух и предпазва от студ.

-Dimensions:
Small 39 W x 32 H, Medium 46 W x 35 H, Large 51 W x 39 H. -Material

Клиентите също го харесват..