• Ново
30 БР Пакети за Многократна употреба Кутии Mason, Чанти с цип, Портативни Пакети За съхранение на продукти, уплътнение, Здраво Съхранение на Закуски за Сандвичи за Пъту
zoom_in

30 БР Пакети за Многократна употреба Кутии Mason, Чанти с цип, Портативни Пакети За съхранение на продукти, уплътнение, Здраво Съхранение на Закуски за Сандвичи за Пътуване, Пикник (Малка)

BGN 8.39

Брой продукти
check Налично

1 см)Те запазват свежестта на продуктите и лесна за използване, просто ги натиснете леко с ръка, за да се запечата.Също така е подходяща за съхранение в хладилник.Лесно можете да се наслаждавате на пресни продукти от пакети за съхранение на продукти.at работа, обучение, пътуване и къмпинг. ✔ Практичен и красив : Модел от каменна банките е уникален, може да украсите вашата кухня. ✔ Хранително-вкусовата материал : Изработен е от хранително-пластмаса, която не съдържа BPA и е 100% безопасно за човешкия организъм, осигурявайки здравето, чистотата и свежестта на продуктите си. малки пакетчета (10,7 см х 15.Опаковки за многократна употреба за леки продукти, тяхното лесно да се съхранява в гардероба и фризера, което прави вашата храна организирани. ✔ Помещение и включва : 10 бр. Чанта с цип са трайни и не текат по време на транспортирането.✔ Запечатани и портативни : Запечатани конструкция напълно запазва всякакви храни, закуски или течности. ✔Комплексно използване : Благодарение на удобния дизайн на запечатване на пакети Mason Jar са идеални за съхранение на сандвичи, плодове, ядки, зеленчуци, шоколадови бонбони, сладкиши, подправки,etc.

Клиентите също го харесват..