• Ново
Безжична Детска Мишката Rapoo, 5000 Точки на инч, Жичен /Безжичен RGB-мишка за геймъри с 11 Програмируеми бутона, магазин 5 Профили, Акумулаторни Професионални Мишка с Опти?
zoom_in

Безжична Детска Мишката Rapoo, 5000 Точки на инч, Жичен /Безжичен RGB-мишка за геймъри с 11 Програмируеми бутона, магазин 5 Профили, Акумулаторни Професионални Мишка с Оптичен сензор за преносими геймърите с Windows

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Мишка Bluetooth може да се използва по време на зареждане на батерията (кабел за зареждане е включена в комплекта)Детска мишка използва технология за пренос на данни с честота 2,4 Ghz, осигуряваща надеждна, точна и дълготрайна връзка на разстояние до 33 фута.Тази мишка осигурява изключителна стабилност по време на игра. 【Всички бутони на мишката програмируеми】 11 бутони могат да бъдат програмирани двигател RAPOO, също така има склад 5 персонални профили, какво прави мишката е по-интелигентна и отговаря на голям брой изисквания за различните потребители.Освен това, можете да продължите да играете по време на зареждане с помощта на кабел. ** Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Мишката е съвместима с Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP, Vista, Linux и т. 【Ергономична и акумулаторна мишката】 Симетричен дизайн, леко извит профил перфектно ляга в дланта на ръката си за подобряване на комфорта. (1000/1500/2000/3000/5000).Безжична RGB-мишка RAPOO с 5 регулируеми нива на разрешение. 【Безжичен и жичен Детска мишка с два режима】Можете да превключите на 2,4 Ghz или жичен режим по своему. подходящ за захващане на дланта, нокът, с върха на пръста, като намалява умората от кликвания по време на игра.На водача могат да бъдат изтеглени от нашия уеб сайт. 【Гаранция една година и за връщане на 30 дни】 RAPOO-международна марка, на всички стоки се предоставя 30-дневен парите и 12-месечна беспроблемная гаранция. ** Моля, заредете се с мишката, преди да го използвате. 【Потребителски RGB подсветката и регулируема DPI】 16,8 милиона режими RGB подсветка, десетки милиони цветове за избор, високо-производителни детска Bluetooth-мишка може да ви предложи доста хладно визуално пиршество, особено през нощта.Подходящ за захващане на пламък, sharp заснемане, заснемане на върха на пръста.

Клиентите също го харесват..