• Ново
SHERCHPRY 1бр Тава за яйца съд за Гъби, Кутии За Съхранение, Декоративен Бяла Маса Декор Сървър За Яйца Керамична Чаша За Яйца Двойни Чашки За Яйца Двойна Тава За съхране?
zoom_in

SHERCHPRY 1бр Тава за яйца съд за Гъби, Кутии За Съхранение, Декоративен Бяла Маса Декор Сървър За Яйца Керамична Чаша За Яйца Двойни Чашки За Яйца Двойна Тава За съхранение на яйца Проста Тава За яйца, Двойката Любители

BGN 8.36

Брой продукти
check Налично

50 см /4 - Тава за яйца, като допълнение към вашето сутрин и ви даде по-приятна закуска. - използването на домашната кухня или в держателе за яйца в заведенията за обществено хранене.ПОСТАВКА за яйца в ХЛАДИЛНИКА - я гладка повърхност, която осигурява чистота и хигиена.РЕТРО ИНТЕРИОР - Насладете се на вечеря : яйца чаша може да направи закуската си по-леко.Поставка за яйца, твърдо сварени-поставка за яйца за закуска-гладка повърхност я прави чиста и гигиеничной.Комплектът включва 1 х керамична тава за яйца Характеристики - Цвят : бяла чаша за яйца. Тава за твърдо сварени яйца. - Размер : прибл.поставка за яйца искате държи варено яйце, у дома или на парти?Тогава нашата керамична поставка за яйца внимателно подготвена за вас.34 инча тави за инструменти. - Материал : керамика чаша за варене на яйца. - Той стои стабилно, и не е лесно да взривявам на кутии за съхранение на яйца в хладилника.ДЕКОР от КЕРАМИКА - Поставка за рохко яйца се използва в домашната кухня или кетъринг.Информация за стоки, Поставка за яйца в стил Фридж декор за сервиране на вашето семейство или гости. - Той е с дизайн на чаша вино, в който можете да поставите две яйца едновременно.

Клиентите също го харесват..