• Ново
SOIMISS Инструмент За Източване на Бодли на Рози, Скоба За Източване на Листа, Скоба За Източване на Рози, градинарски ножици за Премахване на Шипове, Щипки за Флористи?
zoom_in

SOIMISS Инструмент За Източване на Бодли на Рози, Скоба За Източване на Листа, Скоба За Източване на Рози, градинарски ножици за Премахване на Шипове, Щипки за Флористических Консумативи, Бял

BGN 4.13

Брой продукти
check Налично

Характеристики Материал : ABS Размер : 14 ✦✦ Инструмент за източване на метални шипове ✦✦ Тежкотоварни, качествено и сверхпрочный стоманена инструмент за източване на бодли и листа.Широко се използва във всички видове магазини, мебели за дома, класове флора изкуство, партита и много други.Описание Пружинящая дръжка затворен толкова здраво, доколкото това е необходимо за регулиране на отваряне движим по дължината на пръчката. ✦✦ Градински ръчни инструменти ✦✦ Средство за премахване на шипове с рози позволява лесно и удобно премахвате листата, разменяйте и тръни. ✦✦ Инструмент за източване на рози ✦✦ сте загрижени за това, че бодли на рози могат да поранить хора, тогава този инструмент ще ви е необходим.Пратката включва 1 х устройство за теглене на шипове.✦✦ Устройство за източване на листа от шипове ✦✦ Удобен инструмент за източване на шипове позволява бързо и лесно премахване на шипове и листата от стъблата. ✦✦ Градински клещи за премахване на чеп с рози ✦✦ изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство.Използвайте този инструмент, за да придадат на вашата розата по-красив вид, нарязани на ненужни листа.

Клиентите също го харесват..