• Ново
Рокля за кучета Topkins с Рюшами, Рокли за Рожден ден на Кучета, Празнична Рокля за Кучета, Празнична Рокля за кучета, Скъпа Дрехи за Кучета за малки до Средни Кучета за ?
zoom_in

Рокля за кучета Topkins с Рюшами, Рокли за Рожден ден на Кучета, Празнична Рокля за Кучета, Празнична Рокля за кучета, Скъпа Дрехи за Кучета за малки до Средни Кучета за Момичета (Розово, S)

BGN 6.53

Брой продукти
check Налично

нТези летни рокли за кучета са идеални за домашни любимци в най-различни поводи, като ежедневно облекло, разходки на открито, парти, сватба, пътуване, подпори за фотосесии и т. 【Удовлетворение е гарантирано】 Ние мислим, че ще ви хареса това е рокля за кучета!Но ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние искрено ще решим проблема вместо вас.Той леко прилепнала към кожата на вашия домашен любимец, осигурявайки му комфорт. 【Широко приложение】Тази пола за кучета подходящи за пролетта, лятото, есента.Тези летни рокли за кучета са идеални за домашни любимци в най-различни поводи, като ежедневно облекло, разходки на открито, парти, сватба, пътуване, подпори за фотосесии и т.Двойна набори придават сладост, което може да направите за вашите любимци по-живи и чаровен.Ако размери на вашия домашен любимец варират от два размера, изберете по-голям размер. 【Висококачествени материали】 Този костюм за кучета е изработена от чист futon на материала, за който е лесно да се грижи, той е здрав, мек и дишащ. 【Висококачествени материали】 Този костюм за кучета е изработена от чист futon на материала, за който е лесно да се грижи, той е здрав, мек и дишащ. 【Широко приложение】Тази пола за кучета подходящи за пролетта, лятото, есента. 【Уникален дизайн】 Сарафан за кучета с регулируеми завязками на крака за удобство на придвижване на кучето. 【Удовлетворение е гарантирано】 Ние мислим, че ще ви хареса това е рокля за кучета!Но ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние искрено ще решим проблема вместо вас.Той леко прилепнала към кожата на вашия домашен любимец, осигурявайки му комфорт.Двойна набори придават сладост, което може да направите за вашите любимци по-живи и чаровен.

Клиентите също го харесват..