• Ново
SEIS Великден Бъни Ушастая Котешка Капачка Регулируема Костюм за Домашни Любимци Превръзка На Главата си Сладко Котенце, Кученце, Капачка, Мек Топъл Плюшено Прическ?
zoom_in

SEIS Великден Бъни Ушастая Котешка Капачка Регулируема Костюм за Домашни Любимци Превръзка На Главата си Сладко Котенце, Кученце, Капачка, Мек Топъл Плюшено Прическа за Хелоуин Фестивал Рожден Ден на Коледа Cosplay

BGN 6.20

Брой продукти
check Налично

Поради ръчно измерване се допуска отклонение от 3 см/1,8"Много стилен и класически, вашият домашен любимец се превръща в най-яркото в тълпата.【Материал】 Материал шапки-кашмир, изключително мек и удобен, лесен за вашия малък домашен любимец. 【Размер】 Обиколката на главата е 28-35 см/11,1"-13,8", му могат да се носят както котка, така и куче.Много стилен и класически, вашият домашен любимец се превръща в най-яркото в тълпата.Шапка за домашни любимци с удоволствие заячьими уши на Хелоуин и Великден Материал : плюш + полиестер Цвят : розов, син, жълт, бял Дизайн : Заячьи уши съдържание на Пакета : 1 капачка за котки с заячьими уши Причина : Хелоуин, Великден, ежедневни облекла, фотографиране и посещение на партита. 【Материал】 Материал шапки-кашмир, изключително мек и удобен, лесен за вашия малък домашен любимец. 【Размер】 Обиколката на главата е 28-35 см/11,1"-13,8", му могат да се носят както котка, така и куче. 【Лесно за носене】 Кука и контур на шията толкова лесно се поставят и свалят. 【Лесно почистване】 Му може да се пере на ръка или в машина, за да изсъхне на хладно място и да носят многократно. 【Повод】 Подходящ за Великден, Хелоуин, ежедневни чорапи, снимки, посещение на партита, рожден ден и Коледа.По този начин, вашия домашен любимец ще чувство на скованост, той няма да бъде твърде уморяват от носенето и ще може много добре да прекарва време с теб.Размер на Обиколката на главата 28-35 см/11,1"-13,8" е Подходящ за повечето котки и кученца От ръчно измерване се допуска отклонение от 3 см/1,8".

Клиентите също го харесват..