• Ново
Смокинг За кучета - Дрехи за домашни любимци, Риза за Кученце с Червена Вратовръзка, Официален Костюм за кучета, Празничен Костюм на Принца, Сватба Облекло, Коледни ?
zoom_in

Смокинг За кучета - Дрехи за домашни любимци, Риза за Кученце с Червена Вратовръзка, Официален Костюм за кучета, Празничен Костюм на Принца, Сватба Облекло, Коледни Костюми за рождения Ден на Кучета на Хелоуин, Облекло

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

възможно машинно пране и сушене Забележка : Всяко куче е уникално, ние силно препоръчваме ви да се измери точно на техния любимец, преди да поръчате и да се запознаете с нашата таблица с размери. ✅【Е лесно за носене и почистване】 костюм за кучета костюм е с дизайн с бутони, лесно се облича и да стреля.Ако размерът е между 2 части, моля, изберете голям размер.А кучетата могат да се носят го на празници, Свети Валентин, Годишнина, Ден на благодарността, Коледа и дори Хелоуин. ✅【Основен материал + Специален шивашки】Облекло за костюм за кучета е изработена от мека futon материал, дишащ и удобно в чорап.А кучетата могат да се носят го на празници, Свети Валентин, Годишнина, Ден на благодарността, Коледа и дори Хелоуин. ✅【Няколко случая】Модерен празничен костюм / оборудване, идеално подходяща за всички случаи, които се нуждаят от празника и трябва да бъдат официални и нежни, като на сватба, рожден Ден, изложба на домашни любимци / представа, фотосесии, изложба на домашни любимци / представа. ✅【Избор на размер на】 Подходящ за кучета малки и средни породи, като Теди, чихуахуа, пудел и т. "УАУ"~", Каква малка сладка и чаровна Униформи!Когато се изготвя своята котка или кученце на разходка, вие определено ще бъдете в светлината на прожекторите. 【Основна информация】 Име на продукта : Костюм смокинг за кучета Материал : смес от памук Цвят : тъмно синьо Fts : Котки, малки средни кучета 【Предпоставка включва】 1 Х костюм за кучета 【6 размери】 XS : Обиколката на гърдите : 9,4 "/24 см, обиколката на врата : 6,3 "/16 см, дължина на гърба : 7 "/18 см S : обиколката на гърдите : 10,2 "/26 см, обиколка на врата : 7 "/18 см, дължина на гърба : 7,9"/20 см M : обиколката на гърдите : 11,8 "/30 см, обиколката на врата : 8,7"/ 22 см, дължина на гърба : 9,8"/25 см L : Обиколката на гърдите : 15 "/38 см, обиколката на врата : 10,2"/26 см, дължина на гърба : 11,8"/30 см, XL : Обиколката на гърдите : 16,5 "/42 см обиколка на врата : 11,8"/30 см, дължина на гърба : 11,8 "/30 см XXL : обиколката на гърдите : 18,9 "/ 48 см обиколка на врата : 14,2 "/36 см, дължина на гърба : 13,8"/35 см, Моля измерете обиколката на врата на вашия любимец, обиколката на гърдите и дължината на гърба и изберете правилния размер в съответствие с нашата информация за размера на описанието. "УАУ"~", Каква малка сладка и чаровна Униформи!Независимо от това, выгуливаете ли своите кучета / котки или ги вземете със себе си на парти, това е най-доброто облекло за вас. ✅【Модерен Забавен Стил】Костюм, допълнен с червена вратовръзка и чифт меки крака прави вашия домашен любимец да изглежда като джентълмен, много смешно и очарователно. "УАУ"~", Каква малка сладка и чаровна Униформи!Независимо от това, выгуливаете ли своите кучета / котки или ги вземете със себе си на парти, това е най-доброто облекло за вас.Ако размерът е между 2 части, моля, изберете голям размер.

Клиентите също го харесват..